PTT 181. YILINI KUTLUYOR

Kurulduğu günden bu yana verdiği hizmetlerle vatandaşa birçok noktada yardımcı olan PTT, kuruluşunun 181. yıl dönümünü kutladı. PTT’nin yıldönümü kutlamaları kapsamında, şubede işlem yapan bir müşteriye hediye takdim edildi.

GÜNDEM 25.10.2021 09:43:00 0
PTT 181. YILINI KUTLUYOR

PTT’nin 181. Yıldönümü kapsamında Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Şubesini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Burada PTT Müdürü Aziz Arslan ve çalışanların gününü kutlayan Kaymakam Demir, çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

Daha sonra gişede 181. Sırayı alan bir vatandaşa PTT Müdürlüğü tarafından hediye takdim edildi.

181. kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan Besni PTT Müdürü Aziz Arslan; “Gencinden yaşlısına herkes tarafından yurtiçi ve yurt dışı faaliyetleriyle takdir gören, milletimizin güvenini ve desteğini her zaman hisseden kocaman bir ailenin üyeleriyiz. Doğal afet, savaş, salgın hastalık dönemleri dahil yardımına koştuğumuz ve ülkemizin dört bir yanında hizmetlerimizle buluşturduğumuz vatandaşlarımızın bize duyduğu sevgiden güç alarak çalışmalarımıza hiç durmadan devam ediyoruz. Gurur ve başarılarla dolu 181 yılın her anında, özverili ve fedakar bir şekilde milletimize hizmet eden siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

İki asra yaklaşan tarihimizde edindiğimiz tecrübemiz ve hiç tükenmeyen enerjimiz ile yeni yılımızda birçok başarıya daha ulaşacağımıza dair inancım tamdır. PTT Ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyor, şirketimizin kuruluş yıldönümünü gönülden kutluyorum.

Bu özel günümüzde bizleri ziyaret eden Kaymakamımız Nazlı Demir ile Adıyaman PTT Baş Müdürü Halil Sancaktar ve Adıyaman Mali ve İdari Birimler Müdür V. Hasan Kaya’ya da teşekkürleri sunuyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: . YILINI KUTLUYOR

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor