Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Quick Sigorta Avrupa 1.si!

Hayırsever hemşerimiz Mahmut Erdemoğlu´nun sahibi olduğu MAHER Holding kuruluşu olan Quick Sigorta dünyanın en büyük sigorta şirketlerinin katıldığı "Sigortacılıkta İnovasyon" yarışmasında Avrupa 1. si seçildi.

GÜNDEM 16.11.2018 10:37:35 0
Quick Sigorta Avrupa 1.si!

SİGORTACILIK DÜNYASI OYLADI

The Digital Insurer tarafından düzenlenen ve dünyanın en büyük sigorta şirketlerinin katıldığı "Sigortacılıkta İnovasyon" yarışmasında Quick Sigorta Avrupa 1. si seçildi. Sigortacılık dünyası tarafından oylanan çalışmalarda Quick Sigorta; Q-Port, Q-Blog, Q- Sözluk ve Q- Mag gibi çalışmaları ile oyların %58 ini alarak Avrupa 1. si oldu. Yarışmada; İngiltere´den Opalotix 2, Almanya´dan Allianz 3., Polonya´dan PZU ise 4. oldu.

BU BAŞARININ DEVAMI GELECEK

Quick Sigorta CEO´su Levent Uluçeçen, muhteşem bir sonuç aldıklarını belirterek "Yakın zamanda verdiğim bir röportajda, daha yeni başladığımızı söylemiştim. Bu önemli başarının devamı gelecek. 18 ayda, 40 kişilik bir ekip ile 2.400.000 milyon poliçe ürettik, 1500 acente kurulumu yaptık, sosyal medyayı sigortacılık alanında domine ettik. Bu başarı tüm ekibimizin eseri. Hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

HER ALANDA İLKLERE İMZA ATIYORUZ

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ise büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Muhteşem bir ekip ile harika işler çıkartmaya devam ediyoruz. Her alanda ilklere imza atıyoruz. 2. yılımızı tamamlamadan sayısız başarı ve ödülün sahibi olduk. Daha iyileri için çalışmaya devam ediyoruz. Bu ödülün kazanılmasında tüm ekip üyelerimizin emeği var. Hepsine teşekkür ediyorum? dedi.


Anahtar Kelimeler: Quick Sigorta Avrupa
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER