Bugün, 19 Mart 2024 Salı

QUİCK SİGORTA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Türkiye´de sigorta dünyasının en yeni ve dinamik markalarından olan Quick Sigorta, başarılarına bir yenisini ekledi. Avrupa Finansal Yönetim Derneği´nin (EFMA) 24 Haziran´da Amsterdam´da düzenlediği The EFMA - Accenture Innovation In Insurance Awards 2019

FİNANS 6.07.2019 15:05:06 0
QUİCK SİGORTA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Dünya Üçüncüsü oldu

Avrupa´nın en prestijli organizasyonlarından EFMA´nın Accenture ile birlikte beş kıtada sigorta şirketlerine yönelik düzenlediği yarışmada, geliştirilen en yenilikçi dağıtım ve pazarlama organizasyonları ödüllendirildi. 54 ülkeden, 287 şirket ve 395 projenin katıldığı organizasyonun ?Sigortacılık Ekosistemi? dalında finale aday gösterilen dokuz şirket arasında Quick Sigorta da yer aldı. 24 Haziran´da Amsterdam´da düzenlenen ödül töreninde; Almanya´dan Axa Sigorta´nın birinci, İspanya´dan Mapfre Sigorta´nın ikinci olurken üçüncülük ödülünün sahibi QWORLD Dijital Ekosistem projesiyle Quick Sigorta oldu. Quick Sigorta bu yarışmada ödül alan ilk Türk şirket olarak Türkiye sigorta sektörü için de gurur kaynağı oldu.

Quick Sigorta, finalde Generali Çin, AIG Singapur, Allianz Fransa, Axa Almanya, Green Delta Insurance Bangladeş, Mapfre Verti Seguros İspanya, The Honk Kong Federation of Insurers Honk Kong ve Mecubro Arjantin ile yarışmıştı.

Quick Sigorta inovasyon konusunda dünya ölçeğinde yarışıyor

İnovasyon konusunda Quick Sigorta´nın dünya ölçeğinde yarıştığını ve uluslararası arası platformdaki bir yarışmada ülkemize ödül getirmekten gurur duyduklarını dile getiren Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, sözlerine şunları ekledi: ?Bu ülkenin bir değeri olarak bu ülkeye değer katmanın, Türkiye´yi alkışlatmanın gururunu yaşıyoruz. Bizleri bu yolda destekleyen herkese teşekkür ederiz.?

Zengin ürün yelpazesiyle 7/24 müşterisinin ihtiyaç duyduğu her an hizmet sağlayan Quick Sigorta; güvenli, hızlı ve pratik çözümleriyle öne çıkan sigorta şirketleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl The Digital Insurer tarafından düzenlenen ve dünyanın en büyük sigorta şirketlerinin katıldığı ?Sigortacılık ve İnovasyon? yarışmasında 133 ülkeden 4812 katılımcı arasından Quick Sigorta Avrupa´nın birincisi seçilmişti.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER