Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Quick Sigortadan Türkiye´de bir ilk: ONLİNE ZEYİL SİSTEMİ

Araç alım satımlarında bugüne kadar araç sahipleri için büyük sorun teşkil eden sigorta zeyil işlemi ilk kez Quick sigorta ile online olarak yapılabilecek. Araç sahipleri quicksigorta.com adresine girerek araç plaka değişikliği zeyilini ya da araç satış i

FİNANS 24.07.2018 17:40:40 0
Quick Sigortadan Türkiye´de bir ilk: ONLİNE ZEYİL SİSTEMİ

Hemşerimiz Mahmut Erdemoğlu´nun sahibi olduğu MAHER Holding kuruluşu olan Quick Sigorta, alım satımlarda araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak olan ?online zeyil sistemi?ni hizmete sundu.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Türkiye´de bir ilk olan ?online zeyil sistemi? ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşar online Zeyil sistemi hakkında şunları söyledi. ?Sigortaların en çok satın aldığı sigorta türü Trafik sigortası. Trafik Sigortası tabi ki araçlar için alındığı içinde, ülkemizde araç alım satımının yoğun olmasından kaynaklı olarak zeyilname yani poliçe ek belgesi ihtiyaçları da çok sayıda oluyordu. Dolayısıyla bu hem sigortalarımız açısından hem acentelerimizi açısından operasyonel süreçlerin artmasına nedene oluyordu. Bizim Quick sigortada hissettiğimiz ve gördüğümüz yaklaşımlardan bir tanesi de sigortalarımızın otomatik zeyilnameyi kendilerinin yapma ihtiyaçlarıydı. Bununla ilgili olarak Türkiye´de ilk bir uygulamayı gerçekleştirerek online araç satış zeyili ve yine online araç plaka değişikliği zeyilnamesi uygulamasını hayata geçirdik. Sigortalarımız istedikleri takdirde 0850 755 1 755 numaralı sesli yanıt sistemine başvurarak ya da quicksigorta.com adresine girerek araç plaka değişikliği zeyilini yada araç satış iptal zeyilini yaptırabilirler.?


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER