Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

REKTÖR HOCAYA SORUYORUZ: MİMARLIK FAKÜLTESİNE BU YIL ÖĞRENCİ ALACAK MISINIZ?

Erdemoğlu Ailesinin yaptırdığı Mimarlık Fakültesi inşaatı 31 Temmuz 2017 bitecek. Peki, Adıyaman Üniversitesi önümüzdeki Eğitim Öğretim yılı için hazırlıklarını tamamladı mı? Rektör Talha Gönüllü´ye Besni Halkı adına soruyoruz; Hocam, Gelecek yıl Mimarlık

GÜNDEM 28.03.2017 08:14:21 0
REKTÖR HOCAYA SORUYORUZ: MİMARLIK FAKÜLTESİNE BU YIL ÖĞRENCİ ALACAK MISINIZ?

Erdemoğlu Ailesinin yaptırdığı Mimarlık Fakültesi inşaatı 31 Temmuz 2017 bitecek. Peki, Adıyaman Üniversitesi önümüzdeki Eğitim Öğretim yılı için hazırlıklarını tamamladı mı? Rektör Talha Gönüllü´ye Besni Halkı adına soruyoruz; Hocam, Gelecek yıl Mimarlık Fakültesine öğrenci alacak mısınız? Bina bitmek üzere, Hocaları, elektrik, su yol gibi altyapıları hazır mı? Besni halkı sizden cevap bekliyor?

ÖNÜMÜZDEKİ YIL ÖĞRENCİ İSTİYORUZ

Adıyaman üniversitesi kurulurken Besni canla başla çaba göstermişti. Sayın rektör hocamız o zaman burada olmadığı için bilmeye bilir.

Bizler ?Adıyaman´a Üniversite Besni´ye Fakülte? sloganıyla yek vücut olarak Adıyaman Üniversitesinin kurulmasına büyük katkı yapmıştık.

Sonra rahmetli Mehmet ERDEMOĞLU hayattayken en çok istediği şeyi oğullarına vasiyet etmişti. Onlarda bunu bugün yerine getirdiler. Hatta Besnililerin hayal edemeyecekleri BESNİ ÜNİVERSİTESİ´ni kurmak için girişimde bulunarak ufkumuzu açtılar.

Şimdi Erdemoğlu ailesi Fakültemizi yaptı 31 Temmuz 2017 tarihinde Üniversiteye teslim edecek. Ancak burada Adıyaman Üniversitesinin üzerine düşenleri hakkıyla yapmadığını görüyoruz ve Besnililer olarak üzülüyoruz. (Ayrıca kızgınız da) Bizler Adıyaman Üniversitesi BESNİ MEHMET ERDEMOĞLU MİMARLIK FAKÜLTESİ öğrencilerini önümüzdeki yıl Besni´de görmek istiyoruz.

BESNİ HALKI REKTÖRDEN CEVAP BEKLİYOR

Önümüzdeki ay yapılacak Üniversite sınavının ardından YÖK tercih sisteminde BESNİ MEHMET ERDEMOĞLU MİMARLIK FAKÜLTESİ´nin adının yazmasını talep ediyoruz. Bu ise siz Rektör Hocamızın görevidir. Bina tamamlanmak üzere iken sayın hocamıza soruyoruz:

Başta Elektrik Su, çevre düzenlemesi, gibi Fakülte alanında Üniversitenin yapması gereken altyapı hizmetleri nerede?

HALA BİR ÇALIŞMA YOK.

Bu Fakültenin Dekanı, Hocaları Araştırma görevlileri hazır mı bunlarla ilgili çalışmalarınız hangi aşmada?

Besni Halkı bu soruların cevaplarını çok merak ediyor. Ve bunların bir an önce kamuoyuna açıklanmasını istiyor.

Eğer, bu Eğitim Öğretim yılına yetişmeyecekse bu kadar yatırım neden yapıldı? Rektör hocam milyonlarca lira harcanarak yapılan bu binanın ?Balicilere? mesken olmasını istemiyorsanız(!) harekete geçmenizin tam zamanıdır. Buradan ayrıca, İlçe Kaymakamımız Ahmet Gencer´den bu konuya el atmasını, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk´ten de, (yol, su vs.) Fakülte alanı ile ilgili üzerine düşenleri bir an önce yerine getirmesini istiyoruz.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER