Ressam Ayşe Işık Cafe açtı

GÜNDEM 8.11.2013 14:00:13 0
Ressam Ayşe Işık Cafe açtı

 

23 Kasım Cumartesi akşam yapacağı çok geniş katılımlı açılışın provasını yaptı.

Ayşe Işık; Erdemoğlu Holdink yönetim kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Besnili ses sanatcılarımızdan Latif Doğan, Mesut Taşdemir, Besni Eğitim vakfı Başkanı Mehmet Karakuş, Esenler Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş ve Yönetim Kurulu üyelerinin tamamına yakını, Lalelideki Besnililer Dernek Başkanı Ahmet Kılyar, Adıyaman Nemrut DağıTurizim ve tanıtma Derneği Başkanı Fatih Adıyaman, Esenyurt Adıyamanlılar ili ve ilçeleri Derneği 2. Başkanı Ali Çulcu, Adıyaman pirinli Nusret Usta ve isimlerini yazamadığım yaklaşık 50 kişiyi ismini verdiği Orta Kafede buluşturmayı başardı. 

Sunuculuğunu Yusuf Öztürk'ün organizyonunu Esenler Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş'un yaptığı gecede Ses Sanatcıları Mesut Taşdemir ve Latif Doğan sahne alarak seslendirdikleri bir birinde güzel parçalarıyla büyük alkış topladılar.

Ayrıca Yusuf Öztürk ve Fatih Adıyaman şiirleriyle geceye ayrı bir ahenk kattılar. Ayşe Işık'ın isteği üzere burada kısa bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding yönetim kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Ayşe Işık'ın azminden gayretinden bahsederek herkese örnek olarak gösterilmeli derken her zaman hemşehrim Ayşe'nin yanındayız dedi. Latif Doğan'da her sağlıklı kişi bir engelli adayıdır diyerek Ayşe'nin azminden dolayı tebrik ediyor kutlu yorum dedi. Mesut Taşdemir'de soy ismi gibi her tarafa Işık saçan Ayşe kardeşimizle her zaman birlikte olalım diyerek yan tarafı işaret ederek ayakları ile yaptığı tablolardan satın alınmasına dikkat çekti. Ayşe Işık Erdemoğlu Holding yönetim kurulu İbrahim Erdemoğlu’na tablolarını sergileyeceği bölümü tanıttı. Bu esnada iki tablo beğenen İbrahim Erdemoğlu her ikisinide satın aldı. 

Gecenin sonunda Ayşe Işık konuklarını araçlarına kadar yolcu etti.

Numan Ekmekçi - İstanbul

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor