RÜSTEM ÇETİN MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Besnililerin yakından tanıdığı Rüstem Çetin, önümüzdeki seçimlerde Adıyaman Milletvekilliğine aday adaylığını açıklayarak MHP İlçe Yönetimindeki görevinden istifa etti.

SİYASET 12.01.2023 09:52:00 0
RÜSTEM ÇETİN MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bulunduğumuz yıl içerisinde yapılacak olan 2023 Genel Seçimleri öncesi çalışmalar hız kazandı. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret ederek aday adaylığını açıklayan Rüstem Çetin, Besni’nin temsili noktasındaki eksikliği gidereceklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çetin şunları kaydetti; “Önümüzdeki genel seçimlerine aday adayı olarak katılmak için Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetimindeki görevimde istifa ettim. Hakkımıza hayırlısı ne ise o olur inşallah.

Tabi bu seçimler ilçemiz için de büyük önem arz ediyor. Aday adaylıklarını açıklayan başka arkadaşlarımızda var. Aday adaylarının çok olması elbette bizleri de mutlu ediyor. Geçmişten bugüne siyasette hep etkin rol oynamış Besni’mizin temsili noktasında yıllardır büyük bir eksiklik var. Yıllardır Besnili bir milletvekili Adıyaman siyasetinde yer alamıyor. Allah’ın izniyle ve halkımızın teveccühüyle biz bu eksikliği ortadan kaldıracağız. 

İlçemizin, köylerimizin, beldelerimizin sorunlarını biliyoruz. Makamlarda oturmaya değil vatandaş odaklı çalışarak el birliğiyle bu sorunları çözeceğiz. Bu yola çıkarken bize teveccüh gösteren halkımızın desteğiyle ilçemizi yeniden özlenen günlerine döndüreceğiz” diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor