SAADET PARTİSİ SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

GÜNDEM 8.03.2014 17:29:06 0
SAADET PARTİSİ SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

Binlerce kişinin katıldığı törende konuşan Öztürk, “Korkunun ecele faydası yok. Gümbür gümbür geliyoruz. Gümbür gümbür Allahın izniyle, Bu halk hareketi, 30 Mart akşamı iradesine ipotek koymak isteyenlere gereken cevabı verecek” dedi.

Atatürk Caddesi eski nedimin kahvesi önünde düzenlenen Saadet Partisi seçim bürosu açılış törenine Adıyaman il Başkanı Metin Erol, Besni İlçe Başkanı Ramazan Buzcu, parti yönetimi, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları ile binlerce partili katıldı.

“Bazıları dik duruşumuzu boyun eğme olarak gördü”

Coşkulu kalabalık karşısında ilk konuşmayı Mustafa Öztürk yaptı. Besni’nin bekası için, Besni’nin siyasi geleceğine yön vermek için el birliğiyle hareket ettikleri ifade eden Mustafa Öztürk, “Hiç kimse siyasetin efendisi değil, hiç kimse de bu insanları bu siyasetin hizmetkârı olarak görmeye hakkı yok. Siyasetin hizmetkârı siyasiler, siyasetin efendileri sizlersiniz. Bazıları dik duruşumuzu boyun eğme olarak gördü ama biz hiçbir zaman hiçbir şekilde uysal bir koyun haline bürünmedik. Biz her zaman Besni’nin bekası için, Besni’nin siyasi geleceğine yön vermek için el birliğiyle, el ele, gönül gönüle, barış ve kardeşlik içerisinde kin ve nefret gütmeden siyaset yapılmasını temenni ettik. Biz Besni’de demokratik oluşumun hâkimiyeti için bizden sonraki nesillere siyasi bir duruşu göstermek uğruna başta sizler ve bu demokratik mücadelede en çok teşekkür ettiğim bayan arkadaşlarımla beraber el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız. Siyaseti hiç kimse şahsi menfaatleri uğruna kullanmasına müsaade etmeyeceğiz. Hiç kimsenin ümidiyle oynanmasına da müsaade etmeyeceğiz. Biz bugün taşeron işçilerin ümitleriyle oynayan onlara baskı uygulayan zihniyetin karşısında olduğumuz için buradayız. Sizin 30 Mart’ta kullanacağı oy memleketin değişimi ve dönüşümü olacak.”

“Halkın iradesini yok sayan zihniyetin karşısındayız”

Alkışlarla kürsüye gelen Saadet Partisi Besni Belediye Başkan adayı İbrahim Öztürk ise yaptığı konuşmasında Mağduriyet edebiyatı yapmadıklarını belirterek “Bizim derdimiz halkın iradesine hakim kılmaktır.” dedi.

Öztürk, “Halka rağmen siyaset yapılmaz. Makam ve mevkileri halk verir, halk alır. Bu irade kimsenin iki dudağı arasında değildir. Bizler makam ve koltuk sevdalısı değiliz. Mağduriyet edebiyatı yapmıyoruz. Bizim derdimiz halkın iradesine hakim kılmaktır. Biz halkın taleplerini yok sayan zihniyetin karşısındayız. Halk isterse o makama çıkar adam gibi hizmetimizi yaparız. Halk bizi istemezse adam gibi çekilmesini de biliriz. Bizim siyaset anlayışımızda, parti, mezhep, etnik ve cinsiyet ayrımı yoktur. Bu meydanda toplanan insanlar sadece belli bir kesime ait insanlar değil. Besni’nin bütün kesimlerini temsil eden halk iradesini görüyorum. Biz toplumun her kesimini kucaklayan bir siyaset anlayışını egemen kılacağız.”

“Tuzağa düşmeyin, bu memleketi hainlere teslim etmeyin”

“30 Mart’ta Belediye Başkanlığı görevini bize vermeniz halinde bireysel çıkarları değil, toplumsal menfaatleri gözeten bir anlayışla belediyeyi yöneteceğiz. Rüşvetin, israfın, torpilin, kibirin ve hantallığın olmadığı adil bir belediye yönetimi sergileyeceğiz. Biz vatandaşlarımıza herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent oluşturmanın taahhüdünü veriyoruz. 

Zorlu bir sürece giriyoruz. Bu süreçte her türlü yalan, dolan ve boş vaatlerde bulunacaklardır. Nitekim de yapmaya başlamışlar. Gariban vatandaşımı iş ve para vaadiyle kandırıyorlar. Bu tuzağa düşmeyin, bu memleketi hainlere teslim etmeyin.”

“Hatalı sollama ölüm, hatalı oylama zulüm getirir”

“Değerli Besnililer, burada bir cümle söyleyeceğim. 30 Mart’a kadar aklımızdan çıkarmamamız gereken bir şey. Eşinize dostunuza, komşunuza, arkadaşınıza, herkese anlatmamız gereken bir cümle. “Hatalı sollama ölüm, hatalı oylama zulüm getirir”

Kardeşlerim, yanlış hesap Bağdat’tan döner demiş atalarımız. Biz de diyoruz ki yanlış hesap sandıktan döner. Korkunun ecele faydası yok. Gümbür gümbür geliyoruz. Gümbür gümbür Allahın izniyle, Bu halk hareketi, 30 Mart akşamı iradesine ipotek koymak isteyenlere gereken cevabı verecek. 30 Mart akşamı halkımız saadet partisine vereceği oylarla hainlerin oyunlarını bozacak. 30 Mart akşamı halkımızın destek ve duasıyla İbrahim Öztürk ile Besni saadete kavuşacak inşallah diyoruz. Hakkın izniyle halk galip gelecek.  Allahın izniyle 30 Mart akşamı Besni’ye saadetli günler gelecek.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor