Saadet Partisine geçen Yıldız: YALANLARLA BESNİ İNSANINI TÜRKİYE´YE KÜÇÜK DÜŞÜRDÜLER

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere kısa süre kala geçtiğimiz hafta Ak Parti Gençlik kolları başkanlığından istifa eden Ahmet Yıldız ve ailesi Saadet Partisine katıldı.

SİYASET 29.03.2019 16:58:51 0
Saadet Partisine geçen Yıldız: YALANLARLA BESNİ İNSANINI TÜRKİYE´YE KÜÇÜK DÜŞÜRDÜLER

Perşembe akşamı Saadet Partisi Besni Belediye Başkan adayı Reşit Alkan´ın seçim karargahına gelen Yıldız, burada kalabalığa yaptığı konuşmada, Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Adıyaman mitingindeki Besni ile ilgili sözlerine değinerek Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yanlış bilgi vererek Besni´yi küçük düşürdüklerini söyledi. Yıldız, ?Kendi hırsları uğruna bu yalan organizasyonunu gerçekleştirerek Sayın Cumhurbaşkanını bile yanıltmaya çalışan zihniyete soruyoruz; Hiç mi Besni halkını düşünmediniz?? dedi. Son günlerde yaşananların Besni tarihine kara bir leke olarak sürüldüğünü ifade eden Yıldız, Erdemoğlu ailesine de sahip çıktı.

HİÇ Mİ BESNİ HALKINI DÜŞÜNMEDİNİZ?

Yıldız şöyle konuştu: Yaşananlar Besni tarihine kara bir leke olarak sürüldü. Besni halkı tarihi boyunca böyle bir zulüm görmemişti?

Bazı siyasilerin gözünü o kadar hırs bürümüş ki, ülkenin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı yanıltacak kadar yalanlara başvurmaya başladılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Adıyaman mitinginde ?Besni´den burnuma pis kokular geliyor? açıklamasını üzülerek izlemiş bulunuyoruz. Kendi hırsları uğruna bu yalan organizasyonunu gerçekleştirerek Sayın Cumhurbaşkanını bile yanıltmaya çalışan zihniyete soruyoruz; Hiç mi Besni halkını düşünmediniz? Bu söylemlerin ardından ulusal basında Besni insanını ?Parayla oyunu satan bir toplum olarak´ gösterilmesini nasıl içinize sindirebiliyorsunuz? Yalan yanlış bilgiler vererek Besni´yi Türkiye gündemine alıp küçük düşürenlere sesleniyorum, elinize ne geçecek? İçiniz rahat mı şimdi?

TV KANALINA BU BİLGİLERİ KİM VERDİ

Yalan ve Yanlışlar bununla da kalmadı; TV kanalı canlı yayında Besni adına ne kadar yalan varsa söyledi. TV Kanalına bu bilgileri kim verdi. Yaptığı asparagas ve Besni insanını küçük düşürücü haber dolayısıyla kendilerini şiddetle kınıyorum.

Haberin asılsız ve bilgiye dayanmadan yapıldığının ispatı; HDP ve Saadet Parti´sinin Besni´de birleştiğini söylüyor, Listemizde PKK ile bağlantılı isimler olduğunu söylemişler? inandınız mı? Böyle yalan olur mu? İspatlamayan nağmerttir? Haberde Sayın Ali Erdemoğlu´nun Reşit Alkan´ın eniştesi olduğunu söyleniyor. Sayın Ali Erdemoğlu Reşit Beyin bacanağıdır. Seçimlerde bacanağına destek vermeyecek te kime destek verecek. Allah aşkına soruyorum sizlere böyle bir habercilik ve yalan anlayışı olur mu? Yalan ve yanlış bilgiler üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımızı nasıl yanılttıklarını şimdi anlıyor musunuz? Böyle habercilik mi olur?

BESNİ, BESNİ OLALI BÖYLE ZULÜM GÖRMEDİ

Haberin ve söylemlerin gerçek dışı olduğunu gösteren en önemli kanıtlardan birisi ise, ?Yenikent´i Varoş Mahallesi olarak göstermeleri? Neymiş, Besni insanı parayla oyunu satıyor. Besni Besni olalı böyle zulüm görmedi. Besni insanı parayla oyunu satacak kadar alçak bir toplum değildir. Besni insanı çalışkan, üretken ve daima ne yaptığını bilen samimi gözü kara ve inançlı insanlardır. Erdemoğlu Ailesi´ne gelince 30 yıldan beri yardımlarını sürdürüyor. İlçemiz Besni´ye Fakülte´nin yanı sıra sağlık ocağı, okul, cami ve taziye evi gibi birçok eser kazandırdılar. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın daima yanında yer aldılar. Her yıl belirli dönemlerde gıda yardım paketleri hazırlayarak tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Yine her yıl 800 ila 900 öğrenciye burs veriliyor. Bu yardımlar 30 yıl önce de vardı şimdi de var. Yardımları yaparken hiçbir hedef ve gaye için yapmadılar. Bunu Allah rızası için yaptılar, tüm Besni halkı iyi biliyor. Ama dedikodu üreten ve bundan nemalanmaya çalışan kesimler farklı algı yaratma çabası içerisindeler.

BESNİ´Yİ VE BESNİLİYİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜNÜZ

Van depreminde yapılan yardımları unutmasınlar. Oyratlı´ya yapılan Sağlık Ocağını, Çelikhan´da cami kompleksi, Şambayat, Gölbaşı ve Adıyaman Taziye evlerini unutmasınlar? Gaziantep´te ki sayısız okul ve Gaziantep´in en büyük Camisini yapıyorlar. Soruyorum sizlere bunları da mı Besni´deki seçim için yapıyorlar. Allah´tan korkun. Mitingde söylenmesi ve talep edilmesi gerekenler vardı. Besni´yi uçuracak projeleri beklerken, siz ne yaptınız; Sayın Cumhurbaşkanımızı bile yanılttınız. Yalan ve dedikodudan başka bir şey üretmiyorsunuz. Bu yalanlarınız sayesinde Besni´yi ve Besniliyi küçük düşürdünüz. Yaptığınız bu yanlış Besni tarihine kara bir leke olarak sürüldü. Besni´yi rezil ettiniz. Besnilileri oyunu parayla satan bir topluluk olarak tanıttınız. Yazıklar olsun size? Ancak ÇARE var??


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor