Sabancı: Görevimi oy tellallığı için değil, İnsanlık namına yapacağım

GÜNDEM 16.11.2013 14:49:05 0
Sabancı: Görevimi oy tellallığı için değil, İnsanlık namına yapacağım

Göreve geldiğinde Adaletten, iyilikten, hak ve hukuktan vazgeçmeyeceğini, fakir fukaraya yardım edeceğini, Paylaşımı hısım, akraba, eş, dost, ahbap çavuş ilişkileri ve oy tellallığı için değil insanca, insanlık namına yapacağını söyleyen Sabancı, “Bunları yapacağına halkımızın huzurunda şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum.” dedi.

“Suvarlıların tanışma ve buluşma festivali”

Şehir planlayıcısı getirip Suvarlı’nın krokisini çıkarıp beldedeki çarpık yapılandırmayı önleyeceklerini ifade eden Gazi Sabancı, “Kasabamızda olmazsa olmazlardan ve görev yapan başkanlarımız ahbap, eş, dost, akraba diyerek kimseden su parası tahsil etmediler. Buna temelli çözüm bulup vatandaşların düzenli su parası ödemelerini sağlayacağım.

Halkımızın desteğiyle eylül ayının ilk haftası üzüm, fıstık ve cevizin olduğu zaman tüm imkanlarımızı kullanıp Türkiye ve yurt dışında yaşayan hemşerilerimizi davet ederek beldede festival yapmak (Suvarlıların tanışma ve buluşma festivali) yapmak ve tüm bürokratlarında beldemize gelmesini sağlayacağım.”

“Bağcılığı tekrar Canlandıracağız”

“Beldemiz Besni üzümünün anavatanıdır, bağcılığı tekrar canlandıracağız.Güneydoğu bölgesinde Mardin ilimizde bulunan kireç fabrikasının bir örneğini de beldemize yaptıracağız, çünkü beldemizin geneli kireç taşıdır.

Suvarlı beldemizin her bölgesinde ağaçlandırma yapacağız. Gücümüzün yettiği kadarıyla yıkık ve harabe yer bırakmadan temizleyip 2 adet çocuk parkı yaptırmak.Yeni bir belediye binası yapacağız. Sağlık Bakanlığımızın desteğiyle Sağlık ocağımızın bakım ve onarımını yaptırıp bir ambulans ve lojman yapımını sağlayacağız. Hedeflerimin arasında futbol takımı kurup gençlerimizi spor teşvik edip kahve ortamlarından uzaklaşmalarını sağlayacağım.”

“Kendi elektriğimizi kendimiz ürüteceğiz”

“Kasabamızda bulunan halı tezgahını faaliyete geçip kız çocuklarımızın çalışmalarını sağlayacağız.

Beldemize elektrik üretimi için rüzgar tribünü kurarak kendi elektriğimizi kendimiz ürüteceğiz, bunun örneği olarak Nurdağı’nı gösteriyoruz. Fakir maddi durumu olmayan ailelere her ay gıda yardımı yapacağız.Üniversite okuyan öğrencilere burs imkanı sağlayacağız.

Suvarlı’da okuyan ve maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunacağız. Camii hocalarımızla istişare yapıp ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunup, yardım yapmak isteyen hemşerilerimizde dernek çatışı altında bağışlarını oraya yapacaklar.

Beldemin tüm cadde ve sokaklarını kilitli parke taşı döşettirip vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda olmalarını sağlayacağım.”

“Halkımızı istihdam için hayvancılığa yönlendireceğim”

“Belediye olarak haşerelerle mücadelemizi sürdürüp, düzenli ilaçlama yaptıracağım. Her şeyden önce devletimiz ve bakanlığımız desteğiyle halkıma öncü olup istihdam sağlamak amacıyla hayvancılığa yönlendireceğim. Büyük şehir belediyelerimizle irtibata geçip cenaze aracı, itfaiye, vidanjör, kamyon gibi ihtiyaca göre araç parkı oluşturacağım.

Belediye olarak yurdun çeşitli yerlerinde oturan iş adamlarımızla görüşüp beldemizin tüm mahallelerine taziye evi yaptıracağım. Beldemize gelen misafirler için misafirhane yaptırıp konaklamalarını sağlayacağım.”

“Suvarlı’ya 2 adet halı saha ve spor kompleksi”

“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle 2 adet halı saha ve spor kompleksi yaptırıp gençlerimizi spora yönlendireceğim.

Her Ramazan ayında kendi imkanlarımla iftar çadırı tüm halkımla birlikte orucumuzu açacağız. Okullarımızın yetenekleri doğrultusunda çevre belediyelerle yardımlaşarak tiyatro ve piyes oluşturacağız.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor