Sağlık Müdürlüğünde tepki çeken karar!

.

GÜNDEM 25.11.2022 12:22:00 0
Sağlık Müdürlüğünde tepki çeken karar!

Yaklaşık 20 gündür vekaleten Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten, geçtiğimiz günlerde ise asaleten bu göreve atanan Dr. Nihan Karadeniz görevden alındı. Dr. Karadeniz’in görevden alınması tepkilere neden olurken, CHP ilçe başkan yardımcısı olan eşi kararın “siyaset” kaynaklı olduğunu ve kamu kurumlarında işlerin birilerinin iki dudağı arasında yürütüldüğünü dile getirdi.

EŞİ CHP İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

Birkaç gün önce gazetemizin de haberleştirdiği Dr. Nihan Karadeniz’in İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanmasıyla ilgili tepki çeken bir karar alındı. Sağlık Bakanlığı onayı ile asaleten göreve atanan Dr. Karadeniz’in gerekçe gösterilmeksizin tekrar görevden alınması Besni kamuoyunda tepkilere neden oldu. Vatandaşlar Sosyal medya hesaplarından karara tepki gösterirken CHP Besni ilçe başkan yardımcısı olan eşi Av. Cantekin Karadeniz alınan kararın tamamen siyaset kaynaklı olduğunu iddia etti.

Avukat Cantekin Karadeniz ” 20 gündür vekaleten ilçe sağlık müdürlüğü görevini yürüten ve 3 gün önce Sağlık Bakanlığı Onayı ile asil olarak bu göreve atanan eşim Dr. Nihan Karadeniz, bazı kirli siyasetçilerin baskısıyla sırf benim Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Yardımcısı görevinde olmam sebebiyle bugün hiçbir gerekçe gösterilmeksizin görevinden alındı” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor