Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şahin´den Erdemoğlu´na teşekkür plaketi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin beraberindeki heyetle birlikte Merinos Halıyı ziyaret ederek ithalatta Gümkart uygulaması yapan Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu´na teşekkür plaketi verdi.

GÜNDEM 8.08.2017 17:05:13 0
Şahin´den Erdemoğlu´na teşekkür plaketi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin beraberindeki heyetle birlikte Merinos Halıyı ziyaret ederek ithalatta Gümkart uygulaması yapan Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu´na teşekkür plaketi verdi.

Ziyarette Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Genel sekreter ve Organize Sanayi Başkanı Deniz Köken hazır bulundular.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Merinos Halı tesislerini ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile beraberindeki heyet Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu´na ithalatta Gümkart uygulamasından dolayı teşekkür ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gümkart uygulamasının Gaziantep ekonomisine önemli katkı sağladığını belirterek şöyle dedi. ?Gümkart ile Gaziantep Gümrük Saymanlığına yapılan bütün vergi ödemeleri, ithalat hangi gümrükten gerçekleşmiş olursa olsun Gaziantep kayıtlarında girmektedir. Bu durum Gaziantep´ten tahsil edilen vergi oranı rakamlarının daha sağlıklı ve daha olumlu bir veriye dönüşmesini sağlayacak ve ayrıca ilimize her yıl aktarılan maliye hazine payının yükselmesine katkı sağlayacaktır. Bu uygulamayı hayata geçiren Merinos Halıya ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu´na teşekkür ederim?”

Gümkart uygulamasıyla yerel yönetimlerin aldığı hazine yardımının arttığına dikkat çeken Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu ?Gümkart uygulaması yerel yönetimlere bütçeden ayrılan payın artmasına önemli katkı sağlamaktadır. Bu nedenle Gümkart uygulamasına geçtik. Gaziantep için elimizdeki tüm imkânları seferber etmeye hazırız. Gümkart uygulaması sayesinde, ithalatı hangi ilden veya gümrükten yapmış olursa olsun ödemeyi Gaziantep Gümrük Saymanlığına bu kart aracılığıyla yapabilmektedir.  Bu uygulama ile sanayici ve iş adamlarımızın yaptığı ithalattan doğan vergi gelirinin Gaziantep´in hazine payına büyük katkısı olmaktadır? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER