Salıcı: Doğruyu Birebir Anlatacağız

CHP Adıyaman İl danışma kurulu toplantısı 5 milletvekilinin katılımıyla yapıldı. Katılımın çok yüksek olduğu toplantıda konuşan CHP İstanbul Milletvekili Besnili Hemşerimiz Oğuz Kaan Salıcı, Referandumun Türkiye´nin geleceğini etkileyeceğini belirterek, ?

SİYASET 18.02.2017 12:51:13 0
Salıcı: Doğruyu Birebir Anlatacağız

CHP Adıyaman İl danışma kurulu toplantısı 5 milletvekilinin yanı sıra çok sayıda teşkilat yöneticisi ve partilinin katılımıyla Cumartesi günü Adıyaman Konferans salonunda yapıldı.

CHP Adıyaman İl Danışma Kurulu toplantısına CHP İstanbul Milletvekili hemşerimiz Oğuz Kağan Salıcı, İstanbul Milletvekili Ali Özcan, Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Hatay Milletvekili Mevlüd Dudu, PM üyesi Ali Öztunç, Adıyaman merkez ve ilçelerindeki teşkilat yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Adalet ve Kalkınma Partisi´nin Adıyaman´a yatırım yapmadı öne sürerek, "CHP olmadan huzur olmaz, demokrasi olmaz, savaşların sona ermesi için iktidar olması lazım. Bölgenin sorunlarının bitmesi için CHP´nin iktidar olması lazım. CHP´nin Adıyaman´da iki dönemden beri milletvekili yok. Milletvekilimizin olmaması içimizi sızlatıyor. Adıyaman AK Parti´ye oy veriyor ama, Adıyaman ırgat olmaktan çıkmıyor. AK Parti´ye verilen oylar CHP verilseydi bu sorunların hepsini halledilirdi. Nisan ayında yapılacak olan referandumda ev ev, kapı kapı dolaşarak bu sistemin yanlış olacağını anlatacağız" dedi.

İstanbul Milletvekili hemşerimiz Oğuz Kaan Salıcı´da yaptığı konuşmada, referandum sürecinin çok farklı bir süreç olduğunu, bunun parti meselesi olmadığını belirtti.

Oğuz Kaan Salıcı, ?Bu referandum Cumhuriyet Halk Partililerin yada Adalet ve Kalkınma Partililerinin referandumu değil. Siyasi partilerin referandumu da değil. Bu referandum Türkiye´nin geleceği ile ilgili referandum. Türkiye´nin geleceği için, Türkiye´nin tek adam rejimine mahkum olmaması için burada oylama yapılacak. Bir birimizle değil, bizim gibi düşünmeyen yurttaşlara ulaşacağız. Kararsızlara ulaşacağız. Daha önce başka siyasi partiye oy veren kişilere gideceğiz. Doğruyu biz birebir anlatacağız" dedi. 

CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç yaptığı açıklamada, ?Geçenlerde partimizi ziyaret ederek mağduriyetlerini dile getiren BETAŞ fabrika işçilerimizi, Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ ile görüştürerek, bu konunun bir an önce çözülmesi için işçilerin mağduriyetlerini gidermek için takipçisi olacağının sözünü verdi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor