ŞAMBAYAT SPOR İLK YARIYI KAYIPSIZ KAPATTI

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Şambayat Spor, ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda karşılaştığı Adıyaman Fatih Gençlikspor’u 5-1’lik skorla mağlup etti.

SPOR 24.12.2022 16:43:00 0
ŞAMBAYAT SPOR İLK YARIYI KAYIPSIZ KAPATTI

Adıyaman 1. Amatör Kümede yoluna istikrarlı bir şekilde devam eden Şambayat Spor, ligin ilk yarısının son maçında Adıyaman Fatih Gençlikspor’a konuk oldu. 

Maçın ilk düdüğü ile birlikte iki takımda karşılıklı ataklarla birbirlerini yoklasa da geçen dakikalar içerisinde Şambayat Spor oyunun kontrolünü eline aldı. İlk ve ikinci yarıda bulduğu gollerle rakip kaleyi 5 kez havalandıran Şambayat Spor kalesinde ise bir gol gördü. Maçtan 5-1’lik galibiyetle ayrılan temsilcimiz 28 puana yükselerek Akınspor’un ardından ikinci olarak ligin ilk yarısını tamamladı. Bu sezon oynadıkları etkili futbolla, futbolseverlere adeta resital yaşatan Şambayat Spor ligde geçen 11 hafta boyunca şampiyonluğun favori adaylarından biri oldu. Çıktıkları 11 maçtan bir beraberlik, bir yenilgi ve 9 galibiyet alan temsilcimiz bu sezon rakip ağları 68 kez havalandırırken kalesinde ise 13 gol gördü. Şampiyonluk için çalışmalarına sıkı bir şekilde devam eden Şambayat Spor, ligin ikinci yarısının ilk maçında ise yine Besni Akınspor ile liderlik için mücadele edecek.


Anahtar Kelimeler: ŞAMBAYAT YARIYI KAYIPSIZ KAPATTI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor