Şambayat Spor rakibine gol oldu yağdı

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden temsilcilerimizden Şambayat Spor, kendi evinde konuk ettiği Kahta İdman Yurdu Sporu 7-1'lik skorla mağlup etti.

SPOR 30.10.2022 16:36:00 0
Şambayat Spor rakibine gol oldu yağdı

Bu sezon Adıyaman 1. Amatör Kümeye oldukça iyi başlayan Şambayat Spor ligin üçüncü haftasında kendi evinde Kahta İdman Yurdu'nu konuk etti. B gurubunda lider olan Kahta İdman Yurdu Spora karşı etkili oyunuyla adeta sahayı dar eden Şambayat Spor müsabakadan 7-1'lik farklı galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Şambayat stadında oynanan karşılaşmayı Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Cumhuriyet Savcısı Orhan Yıldırım, Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı , İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara , İlçe Emniyet Müdürü Muhammet Ergin ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel de izledi. Maçın devre arasında Şambayatspor Kulüp Başkanı Yaşar Fidan İlçe Kaymakamı Çağlar Partal ve Cumhuriyet Savcısı Orhan Yıldırım'a forma hediye etti.

Kaymakam Partal ise oyuncuları ve teknik heyeti galibiyetten dolayı kutlayarak önümüzdeki maçlar için başarı dileklerinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Şambayat rakibine yağdı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor