“Şambayatımız tüm güzelliklere layıktır”

GÜNDEM 9.12.2013 07:42:06 0
“Şambayatımız tüm  güzelliklere layıktır”

 

“Mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz”

Gazetemizi ziyaret ederek adaylığı ve şambayatın geleceği konusunda açıklamalarda bulunan Ali Arıcak, “5-6 bin nüfuslu her an gelişmesi gereken, değişmesi ve büyümesi gereken bir beldede Allah nasip eder başkan olursam Halka hizmet, Hakk’a hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığımız bu güzel beldeyi, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Şambayat’ımıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birlikte yaşadığımız Şambayat’ımız tüm güzelliklere layıktır.” dedi.

“Hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadım”

“Aldığımız aile ve teşkilat terbiyesiyle, kamu ahlakıyla, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnımız ak olarak bu günlere geldim. Bu güne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım. Birçok projem var, Şambayat’ı sokak sokak bilen bir kardeşiniz olarak, öncelikle işsizlik problemini çözmek için çalışacağız. Şambayat’ı modern ve yaşanabilir bir belde yapacağız. Hesap soran değil, hesap veren Adil ve Şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. beldemizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için, Örnek alan değil, örnek alınan bir Şambayat için, adayım.” 

“Gelecek nesiller için çalışacağız”

“Şambayatımızda açlık sınırı ve yoksulluk sınırı denen kavramları bitireceğiz. yetim ve öksüz çocuklarımızın, yaşlılar ve kadınlarımızın en emin sığınağı olacağız. Halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayacağız, Gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışacağız. Çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız, halini ve hatırını sormadığımız, derdini dinlemediğimiz insan bırakmayacağız. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde İnançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak, % 100 zafere ulaşacağız. Teşkilatın içinden, teşkilat terbiyesiyle kamu ahlakanı bilen bu anlayışla büyüyerek bu günlere geldim. İçinizden biriyim, ben sizim, siz bensiniz, hepimiz biriz, biz birbirimizin kıymetini biliriz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. İçiniz rahat olsun, değişim, gelişim ve umudun temsilcisi olarak, Birlikte başaracağız ve % 100 kazanacağız.Siyaset başlı başına bir sorumluluk ve fedakârlıktır”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor