Şampiyon sporculardan Mehmet Demirel´e ziyaret

Okullar arası spor müsabakalarında önemli başarılar elde eden Besni Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi ve Besni İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´i ziyaret etti.

GÜNDEM 17.01.2020 09:34:12 0
Şampiyon sporculardan Mehmet Demirel´e ziyaret

İlk olarak Genç Erkekler dart müsabakalarında il birincisi olan Besni Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´i ziyaret ederek kupalarını takdim etti.
Kazanılan başarıdan dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise; ?İlçemiz Şehit Abidin Tanrıkoku Anadolu Lisesi 39 okul takımının katıldığı Genç erkekler dart yarışmasında Adıyaman il 1.si olmuştur ve ilimizi batmanda yapılacak bölge müsabakalarında temsil edecektir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tekrar tekrar tebrik ediyor, bölge yarışmasında başarılar diliyorum? diye konuştu.
Daha sonra Genç Kızlar Dart müsabakalarında il ikincisi olan Besni İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´i ziyaret ederek başarılarını paylaştı.
Öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Demirel; ?Okulumuz Genç Kızlar Dart takımı Bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır. Genç Kızlar Dart takımında yer alan öğrencilerimiz Zehra KÜÇÜK, Gamze DÜNDAR, Gonca ŞENGEL ve Yağmur Temel´i ve bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi öğretmeni Keko Arslan´ı tebrik ediyorum? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor