ŞAMPİYONLARA BEV’DEN ÖDÜL

GÜNDEM 20.08.2013 13:17:20 0
ŞAMPİYONLARA BEV’DEN ÖDÜL

 

Ödül törenine Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Okul Müdürleri öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç: “Besni’nin eğitime olan ilgisinden memnun kaldım. Başarıyı ileriye götürmek için mesai arkadaşlarımla beraber kafa kafaya vererek çeşitli projeler geliştirdik. Bu kapsamda tüm yöneticilerimizden destek gördük. LYS ve SBS’de dereceye giren öğrencilerimizi gururlandırmak ve ailelerini tebrik etmek için ödül töreni düzenledik. Eğitim ve öğretim yılı boyunca deneme sınavlarında sponsor olan MERİNOS’a teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale yaptığı konuşmada, “Besni’den giderken bana verilecek en güzel hediyeyi verdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Başarı hepimizin ve değerli evlatlarımızın başarısıdır. Bu başarıyı katlayarak devam ettirmek zorundayız. Besni’nin eğitimdeki farkını gösterdikleri için velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Son iki yılda değişik projeler üretildi ve şimdi onların meyvesini yiyoruz. Emeği geçen herkese, tüm hayırseverlerimize ve tek tek teşekkür ediyor, beni bu başarıyla uğurladığınız için tekrardan teşekkür ederim.” dedi. 

Başarılı okullardan Sağlık Meslek Lisesi ve İlköğretim bazında Şehit Bekir Oruçtutan İlköğretim Okuluna “Değerli Okul” beraatı verildi.

Besni Eğitim Vakfının daha önceki yıllarda olduğu gibi şampiyon olan öğrencilere verdiği ödüller idareciler tarafından öğrencilere teslim edildi. Burs, Diziüstü Bilgisayar, Bisiklet, tablet ve altından oluşan ödüller.

LYS’de başarılı olan öğrenciler Türkçe Matematik dalında: Eda Sarıgüllü, Ümran Uçar, Ahmet Özer

Türkçe-Sosyal alanda: Emine Geçit, Zeynep Kara, Ziya Toz

Matematek-Fen alanında: Elif Sena Çulcu, Mehmet Salih Temir, Ahmet Cebe

SBS’de başarılı olan öğrenciler: Ahmet Emre Kandemir, Zeynel Önder, Handan Uncu, Sena Arpacı, Sevgi Arslan, Efekan Ağar, Emre Orman, İbrahim Ökkeş Özbaytemir, Özge Ekinsu Bozkurt, Sevgi Kılınç


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor