Sanatçı Tuncay Okutan “Kardeşliğimizi Bozamazlar”

GÜNDEM 29.05.2013 09:33:17 0
 Sanatçı Tuncay Okutan “Kardeşliğimizi Bozamazlar”

 

Bu yıl 5’incisi düzenlenen GAP Gençlik Festivali programında sahne alması beklenen sanatçı Tuncay Okutan, Hatay’ın Rehyanlı ilçesinde yaşanan bombalı saldırı nedeniyle sahneye çıkmadı. Organize heyeti, acı olay nedeniyle tüm müzik programlarını iptal etti.

Sanatçı Tuncay Okutan, “Reyhanlı’da yaşanan hain saldırıda yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim” dedi.

Okutan, “Bu menfur olayı yapanlar bilmeli ki, bugünlerde daha da büyüyen kardeşlik ve barış iklimine bir sabotaj yapma niyetleri ters tepecektir. Milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bozmaya güçleri yetmeyecektir” dedi.

 

GAP Gençlik Festivali Tertip Komitesi’nden yapılan yazılı açıklamadaysa “10-13 mayıs 2013 tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek olan 5. Uluslararası Gap Gençlik Festivalindeki müzik ve eğlence programları, Hatay ilimize bağlı Reyhanlı ilçesinde meydana gelen ve pek çok insanımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan menfur saldırı nedeniyle iptal edilmiştir.” dendi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor