Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SANKO Holding´den ADYÜ´ye cihaz desteği

SANKO Holding Tekstil İşletmeleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü´ne USTER Tester 4, numara çıkrığı, rutubet cihazı ve konik levhadan oluşan cihazlar hibe edildi.

GÜNDEM 13.01.2021 14:39:12 0
SANKO Holding´den ADYÜ´ye cihaz desteği

SANKO Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Hüseyin Demir tarafından teslim edilen cihazlar, bölüm laboratuvarlarına yerleştirildi.

Devir teslim töreninde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Pala, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seval Uyanık ve öğretim elemanları bulundu. 

Törenin ardından Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut´u makamında ziyaret eden heyet, cihazlar hakkında Turgut´a bilgi verdiler.

Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar´ın da bulunduğu ziyarette, SANKO Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Hüseyin Demir nezdinde SANKO Holding´e teşekkürlerini sunan Rektör Turgut, işbirliği ve desteklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Turgut, "Ülkemizin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan SANKO Holding tarafından Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü´ne önemli cihazlar hibe edilerek bölümün laboratuvar alt yapısı daha güçlü bir hale getirilmiştir. Üniversitemizde eğitim gören evlatlarımızın mesleki altyapı ve donanım anlamında daha iyi yerlere gelebilmesi adına çok önemli bir gelişme. Şahsım ve kurumun adına SANKO Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Hüseyin Demir nezdinde SANKO Holding´e teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER