Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SASA MEHMET ERDEMOĞLU KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ İNŞAATININ TEMELİ ATILDI

Erdemoğlu ailesi tarafından Adana´da yaptırılacak olan SASA Mehmet Erdemoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

GÜNDEM 4.09.2020 17:13:08 1
SASA MEHMET ERDEMOĞLU KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ İNŞAATININ TEMELİ ATILDI

Törene Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Şeker, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

SASA Mehmet Erdemoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi yapımı için Adana büyükşehir Belediyesi ile daha önce imzalanan protokol gereği düzenlenen törenle temel atıldı. Adana merkezde yapılacak olan Kreş ve gündüz bakım evi temel atma töreninde bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding yönetim kurulu üyesi Mehmet Şeker, Türkiye´nin birçok ilinde eğitim ile ilgili yatırımlar yaptıklarına dikkat çekerek şöyle dedi? Erdemoğlu Holding ve Erdemoğlu ailesinin hayır işlerinde birinci önceliği eğitimdir. Daha önce birçok ilde okullar, yurtlar yaparak gençlerimizin hizmetine sunmuştuk. Hala devam eden birçok okul inşaatlarımız bulunmaktadır. Adana´da da çocuklarımızın bakımı için bir kreş ihtiyacı olduğu bize bildirildiğinde, hemen kabul ettik ve inşaatına başladık.  Erdemoğlu Holding olarak eğitim başta olmak üzere Ülkemizin ihtiyaç duyduğu her alanda gücümüzün yettiğince katkı sağlamaya devam edeceğiz?

Törende yapılan konuşmalarda Erdemoğlu ailesine teşekkür edildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı konuşmasında, en önemli yatırımın çocuklara yapılan yatırım olduğunu ifade ederek kreş ve gündüz bakımevinin yapımını üstlenen Erdemoğlu ailesine teşekkür etti.

İki katlı olarak yapılacak olan SASA Mehmet Erdemoğlu Gündüz Bakımevinde 100 öğrenci kapasiteli 5 adet derslik, bir adet oyun odası, bir adet mutfak, bir adet müdür odası, veli bekleme salonu gibi bölümlerden oluştuğu belirtildi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER