Sayören Köyünden Mehmetçiğe Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye´nin Afrin Bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatına destek veren Besni´ye bağlı Sayören Köyü halkı kendi aralarında topladıkları 9 bin 300 TL´yi Mehmetçik Vakfına bağışladı.

GÜNDEM 1.03.2018 15:08:48 0
Sayören Köyünden Mehmetçiğe Destek

Kaymakam Gencer´i Ziyaret ettiler

Sayören Köyü Halkından Mehmetçik Vakfına bağışlamak üzere topladıkları para ile Besni Kaymakamı Ahmet Gencer´i ziyaret eden Mehmet Karaman ve Mustafa Durmuş, her zaman devletimizin yanında olduklarını ifade ettiler.

Durmuş; ?Biz Devletimizin

Askerlerimizin yanındayız?

Bağışla ilgili açıklama yapan Sayören Köyünden Mustafa Durmuş; ?Askerlerimizin arkasındayız. Milletimizle devletimizin arkasındayız. Devletimiz hiç korkmasın, biz devletimizin arkasındayız, hiçbir devletten çekincemiz yok, ölüme kadar gideceğiz, korkmuyoruz, onları yok edeceğiz inşallah? dedi.

Gencer; ?Devletimizin sırtı Mehmet ve Mustafa

Amcalar olduğu müddetçe yere gelmeyecektir

Köy Halkının örnek davranışından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ise; ?Köy halkından Mehmet Karaman ve Mustafa Durmuş amcalarımız kaymakamlığımıza geldiler. Mehmetçiğimizin Afrin´de düzenlediği operasyon dolayısıyla yediden yetmişe herkesin duası, kalbi, yüreği askerlerimizle, devletimizle birlikte atıyor.

Herkes karınca kararınca bir şeyler yapma çabası içerisinde halkımız tabi evlerinde namazlarında dualar ediyor ama onun dışında da herkes devleti için, Mehmetçiği için bir şeyler yapma çabası içerisinde. Bugünde iki amcamız köylerinde örnek bir davranış sergilemişler. Köyden topladıkları 9 bin 300 lira nakit parayı Mehmetçik Vakfına yardım olarak getirdiler ve bankanın ilgili hesabına yatıracaklar.

Ben bu örnek davranışlarından dolayı Mehmet ve Mustafa Amcamızı kutluyorum. Bu millet büyük bir millet. Bu milletin, bu devletin hiçbir zaman sırtı Mehmet ve Mustafa Amcalar olduğu müddetçe yere gelmeyecektir. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum? dedi.

Daha sonra Mehmet Karaman ve Mustafa Durmuş Köy halkından topladıkları 9 bin 300 TL´yi bankaya giderek Mehmetçik Vakfına bağışladı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor