Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Adıyaman´da huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla Vali Nurullah Naci Kalkancı başkanlığında Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

GÜNDEM 12.05.2018 15:31:44 0
SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İlçe Kaymakamları,  Jandarma ve Emniyet Personeli katıldı.

Vali Nurullah Naci Kalkancı başkanlığında yapılan toplantıda, seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler ile güvenlik ve asayişe dair Jandarma ve Emniyet görevlilerince bir sunum yapılarak, izlenecek yasal esaslar masaya yatırıldı. 

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27.  Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla bir araya geldiklerini belirten Vali Kalkancı, ?Bu toplantı ile amacımız yapılacak olan seçimlerde vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda bir seçim geçirmeleridir. Zaten Adıyaman demokratik olgunluğu özümsemiş barışın, huzurun ve hoşgörünün hâkim olduğu bir ildir. Temennimiz, ilimizin sahip olduğu huzur ve hoşgörü atmosferi içerisinde bir seçim geçirmektir? dedi.  


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER