“Seçimden sonra birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz olsun”

GÜNDEM 12.03.2014 11:08:09 0
“Seçimden sonra birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz olsun”

Gazetemiz sahibi Orhan Önder’i ziyaret eden Ayverdiata, seçim ortamında her şeyden önce huzurun geldiğini söyledi. Ayverdiata, “30 Mart Yerel seçimlerine neredeyse 20 gün kaldı. Seçimlerin gergin geçmesini istemiyoruz. Buradan tüm partilere çağrıda bulunuyorum. Seçimlerin huzur içerisinide sona ermesi için tüm adaylar aklıselim açıklamalar yapmalı ve bu doğrultuda hareket etmelidir. Aksi taktirde seçimlerden sonra birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz kalmaz.” dedi.

Seçilmesi durumunda neler yapacağını da açıklayan Ayverdiata Projeleri hakkında şunları kaydetti.

“-Öğrenci kardeşlerimize ücretsiz çamaşır temizliği ve ütü hizmeti sağlanacak. 

-Kozluca-Pınarbaşı deresinin ıslahı ve çevresel rekrasyon düzenlemesi 

-Şehrin uygun yerlerine spor kompleksi kurulması 

-Üniversite Öğrencilerine ücretsiz çamasırhane ve ütü hizmeti sunulması 

-Belediyeye ait Halk Otobüsleri ile şehir içi ulaşıma ve trafiğe nefes aldıracağız 

-Hayvan Barınakları kurarak başıboş hayvanların tehlike olmasının önüne geçilecektir. 

-Engellilere istihdam sağlanacak ve toplum hayatına katılmaları için sosyal ve kamu imkanları seferber edilecektir. 

-Yaşam evleri kurarak ilçemizdeki kimsesiz ve bakıma muhtaç insanlarımıza hamilik  yaparak onların barınma ve iaşelerini Büyük Besni projesi ile sağlayacağız. 

-Şeffaf Belediyecilik anlayışının gereği olarak; “şeffaf koridorlar” ile belediye çalışmaları halkın denetimine açılacaktır. 

-Besni'mizin sadece üzümünü değil, kendini MARKA yapacağız. 

-İlçemize konferans ve düğün gibi toplantılarını rahatlıkla yapabileceği 500 kişilik tam teşekküllü modern kapalı toplantı salonu kazandıracağız. 

-Gençlere istek ve becerilerine göre kurslar verip meslek sahibi olmalarını sağlayacağız.

-Besni'mizin su sorununu çözmek için rantbl ve gerçekçi projelerimizi hayata geçirerek önümüzdeki 50 yıllık su sorununa kesin çözüm üreteceğiz 

-Güneş enerjisi panelleri ile Belediyeye ait kurum ve binaların kullandığı elektriği üreterek belediyemize ve ilçemize ciddi ekonomik katkı sağlanacaktır. 

-Şahin Tepesi olarak adlandırılan bölgede Aile Piknik Alanı oluşturularak siz değerli Besnili Hemşehrilerimizin Aileleri ile hafta sonları dinlenebileceği mekanlar ihdas edilecektir. 

-İlçemizde özellikle sosyo- ekonomik olarak mağduriyete uğramış olan Sarhan, Ciritmeydanı ve Korupınar mahallelerinde vatandaşlarımızın hak mahrumiyeti yaşamasına izin vermeden Kentsel dönüşüm projeleri uygulanacaktır. 

-Katı Atık Depolama ve Ayrıştırma Merkezi kurarak, hem atıklarımızdan ekonomik girdi sağlayacak hemde temiz INSAN, temiz ÇEVRE projesi ile Besnimizin doğal çehresini koruyacağız. 

-Yağmaya ve birilerine rant sağlamaya yönelik değil, adil ve gerçek ihtiyaca yönelik, gerçekçi İMAR uygulaması yapacak, ve uygulamanın her kademesinde ilgili vatandaşların katılımı sağlanacaktır.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor