ŞEHİDİMİZ SERDAR KÜPELİ

GÜNDEM 3.10.2012 09:55:54 0
ŞEHİDİMİZ SERDAR KÜPELİ

4 Eylül tarihi Besnililer ve ülkemiz  için hüzünlü altın günlerden birisi olarak tarih sayfasına kayıt edildi.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerle girdiği çatışma neticesinde silah arkadaşlarıyla birlikte  genç yaşta toprağın kara bağrına rütbelerin en büyüğü ile şehitlik rütbesiyle giren  Serdar Küpeli’mizin naşı Adıyaman’a hava yolu ile getirildi. Daha sonra yapılan törenlerin ardından Besni’mize bağlı Kesecik köyünde On bini aşkın duyarlı vatandaşımızın katılımıyla cenaze namazı kılındı.

Müftü efendi yaptığı konuşmasında şehitlik makamının çok büyük ve yüce bir makam olduğunu ifade etmesi yüreklerimize düşen acıyı bir nebze olsun hafifletiyordu.

Şehidimizin babası ‘yüreğim dağlar gibi’ derken Everest dağından daha yüce yüreğiyle hainlere çok anlamlı dersler veriyordu.

Besni’den Kesecik köyüne gitmek saatlerimizi almıştı. İnsanlar akın akın şehidimize, Serdarımıza karşı son görevini yerine getirmenin arzusuyla adeta akıyordu.

Binlerce araçtan oluşan araç konvoyu birliğimiz dirliğimiz şehidimiz Serdarımız için geliyordu.

 Besni’mizden itibaren bütün köylerimiz birliğimiz dirliğimiz ve bağımsızlığımızın simgesi ay yıldızlı al bayraklarımızla donatılmıştı.

Kesecik köyünde binlerce araçtan oluşan park yerleri dolmuş taşıyordu. Köyde adeta insan kaynıyordu. Çevre köylerde ve şehir merkezlerinde insan kalmamış buraya çekilmişti. Şehidimizin ailesinin, yakınlarının, arkadaşlarının, protokolde bulunan Askerlerimizin ve Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’ın üzgün ve vakur duruşlarına onbinler eşlik ediyordu. Hep bir ağızdan helallik veriliyor hep bir ağızdan dua ve niyazlarda bulunuluyordu.

Yaklaşık bir kilometre mesafedeki cami ve mezarlık arasındaki mesafede insanlar adeta Fırat gibi Dicle gibi akıyordu.

Bir manga askerin saygı atışı ve müftü efendinin talkınından sonra onbinler Serdarımızla yine helalleşiyor onu Allah’a ve Resulüne şehitlik rütbesiyle gönderiyordu…

 Hayatının baharında vatanı ve milleti için şehit düşen şehidimiz Serdarı Küpeliye Cenab-ı Allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

 Devletimizin ve Milletimizin Başa Sağolsun…

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor