ŞEHİDİMİZ VAR!

Geçtiğimiz günlerde Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde EYP patlaması sonucu yaralanarak tedavi altına alınan Besnili Uzman Onbaşı Mustafa Demir, şehit düştü.

GÜNDEM 10.08.2022 07:55:00 0
ŞEHİDİMİZ VAR!

Türk silahlı kuvvetlerince Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yola döşenen EYP’nin patlaması sonucu ağır yaralanan ve GATA’da tedavi altına alınan Besni’ye bağlı Dörtyol köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı Mustafa Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Mustafa Demir’in şehadet haberi Dörtyol köyündeki ailesine askeri erkan tarafından verilirken şehidin baba ocağı ise Türk Bayraklarıyla donatıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar da Mustafa Demir’in şehadeti sonrası başsağlığı mesajı yayımladı. Vali Çuhadar mesajında; “Türk Silahlı Kuvvetlerimizce Kuzey Irak’ta terör hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Harekâtında EYP’nin patlaması sonucu yaralanarak GATA’da tedavi altına alınan ilimiz Besni İlçesi Dörtyol Köyü nüfusuna kayıtlı İs. Uzman Onbaşı Mustafa Demir şehit olmuştur.

Devletimizin terör belasıyla olan kararlı mücadelesi aralıksız sürecek, hiçbir şehidimizin mübarek kanı yerde kalmayacaktır.  Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetleri ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kahraman şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: ŞEHİDİMİZ !

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor