Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Şehit Bekir Oruçtutan Ortaokulu İl Şampiyonu

Şehit Bekir Oruçtutan Ortaokulu Okul Sporları kapsamında düzenlenen, toplamda 35 okulun katıldığı Yıldız Erkekler Futsal turnuvasında İl birincisi olarak büyük başarıyla imza attı.

SPOR 16.01.2018 16:22:20 0
Şehit Bekir Oruçtutan Ortaokulu İl Şampiyonu

Turnuvada 8 maçta toplam 54 gol atarak rekora imza atan sporcular Bölge maçlarında Adıyaman´ı temsil etmeye hak kazandı.

Elde edilen başarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Mükremin Özer; ?Hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik gelişimi ve ruh sağlığı bakımından pek çok faydası bulunan Okul sporları yoluyla, öğrencilerimiz çevresini tanır, iletişim kurar, kendine güvenini arttırır. Psikolojik açıdan da kendini kontrol etmeyi, bir konuda konsantre olabilmeyi, iradesini kullanabilmeyi, başarıya güdülenebilmeyi öğrenir.

Spor yapan gençlerin spor yapmayanlara oranla daha iyi beslendiklerini, şiddete daha az başvurduklarını ve insan ilişkilerinde daha başarılı oldukları görülmektedir. Bu amaçla düzenlenen okul sporlarında mücadele eden okulumuz öğrencilerini ve katkısı bulunan Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet Ünal´ı  tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER