Şehit Hasan Gülten Mevlid-i Şerifle Anıldı

1991 yılında Şanlıurda´da bölücü terör örgütü PKK´lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Hasan Gülten şehadetinin yıldönümünde okutulan mevlidi şerifle anıldı.

GÜNDEM 28.05.2019 15:24:26 0
Şehit Hasan Gülten  Mevlid-i Şerifle Anıldı

Besni´ye bağlı Yazıbeydilli Köyünde ikamet eden Şehit Gülten´in ailesi tarafından okutulan mevlide Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Uçar, Adıyaman Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, kurum ve daire amirlerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

İftara doğru başlayan mevlit programında Besni İlçe Müftülük görevlileri tarafından Kura´-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okunarak ilahiler seslendirildi.

Mevlidi şerifin ardından açıklamalarda bulunan Adıyaman Valisi Aykut Pekmez; ?Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlamak maksadıyla, kutsal vatani görevini ifa ederken bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği silahlı çatışmada mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan Şehit Hasan Gülten ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Şehitlik makamının peygamberlik makamından sonra geldiğine inanıyoruz. Şehidimiz Hasan Gülten´e ve tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor