Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şehit Uzman Çavuş Ayhan Yanık için Mevlit Okutuldu

Şırnak´ın Silopi ilçesinde PKK terör örgütleri ile girdiği çatışmada ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ayhan Yanık, şehadetinin üçüncü gününde mevlit ile anıldı.

GÜNDEM 27.08.2019 14:50:55 0
Şehit Uzman Çavuş Ayhan Yanık için Mevlit Okutuldu

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ayhan Yanık´ın Şehit Akif Güleş Taziye Evinde düzenlenen mevlit programına, şehidin ailesi başta olmak üzere, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez, Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Gürfidan, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, şehit aileleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ve vatandaşlar katıldı.
İkindi namazının ardından başlayan mevlit programında, müftülük görevlileri tarafından Kura´n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi.
Vatan, bayrak, ezan, namus ve mukaddesat uğruna canlarını feda eden şehit Uzman Çavuş Ayhan Yanık ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah´tan rahmet dilendi. Okunan Mevlid-i Şerif´in ardından Vali Aykut Pekmez, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ayhan Yanık´ın babası Sadullah Yanık´a ve şehidin kardeşlerine başsağlığı ve sabır dileyerek, yalnız olmadıklarını ve devlet olarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER