ŞEHİT MUSTAFA DEMİR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

.

GÜNDEM 10.08.2022 17:07:00 0
ŞEHİT MUSTAFA DEMİR  SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde EYP saldırısında yaralanan ve daha sonrasında kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Demir Besni’de binlerce kişinin katıldığı törenin ardından Dörtyol köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde EYP patlaması sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Demir’in naaşı askeri uçakla Adıyaman’a gönderildi. Adıyaman Havaalanında ailesi, il protokolü ve askeri yetkililer tarafından karşılanan Şehit Mustafa Demir için Besni Mehmet Erdemoğlu Camiinde tören düzenlendi.

Törende ailesi şehit Demir’in tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken binlerce kişi de PKK terör örgütüne lanet sloganları attı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Demir’in naaşı toprağa verilmek üzere tekbirler eşliğinde Dörtyol Köyüne gönderildi.

Düzenlenen törene Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Besni Kaymakamı Nazlı Demir, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre,  kurum ve daire amirleri, STK Başkanları, Siyasi Parti Başkanları ile binlerce vatandaş katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor