Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şehit Polis Fatih Doğan vefatının 40. Gününde anıldı

Suriye’nin Azez ilçesine bağlı Mare Bölgesinde PKK/PYD terör örgütünün Polis Özel Harekât aracına yaptığı güdümlü füze saldırısı sonucu şehit olan Özel Harekât Polisi Fatih Doğan, şehadetinin 40. gününde okutulan mevlitle anıldı.

GÜNDEM 22.11.2021 17:41:00 0
Şehit Polis Fatih Doğan vefatının  40. Gününde anıldı

Şehit Özel Harekât Polisi Fatih Doğan’ın ailesi tarafından Emir Sultan Camisinde düzenlenen mevlit programına, şehidin ailesi başta olmak üzere Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkan Vekili Şerif Ayaz, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ferdi Erbakıcı, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, İl Müftüsü Mehmet Taşçı, emniyet ve jandarma personeli ile vatandaşlar katıldı. 
Öğle Namazına doğru başlayan mevlit programında, Müftülük görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Daha sonra Şehit Polis Memuru Fatih Doğan ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi. Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Vali Mahmut Çuhadar, acılı baba Mehmet Doğan’a ve şehidin kardeşlerine başsağlığı ve sabır diledi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER