Şehit Uzman Onbaşı Demir Şehadetinin 2. Yılında Anıldı

2019 yılında Van’ın Çaldıran ilçesinde silah kazası sonucu yaralanarak kaldırıldığı Hastanede şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Fırat Demir, şehadetinin ikinci yılında anıldı.

GÜNDEM 16.12.2021 13:13:00 0
Şehit Uzman Onbaşı Demir  Şehadetinin 2. Yılında Anıldı

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Fırat Demir’in ailesi tarafından Park Diva Salonda düzenlenen mevlit programına, şehidin ailesi başta olmak üzere, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkan Vekili Şerif Ayaz, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Yasin Gündoğmuş, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Akşam namazının ardından başlayan mevlit programında, Müftülük görevlileri tarafından Kura’n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Daha sonra şehit Piyade Uzman Onbaşı Fırat Demir ve tüm şehitler anısına dualar edildi.

Okunan mevlidin ardından Vali Mahmut Çuhadar, Şehit Uzman Onbaşı Fırat Demir’in babası Mehmet Demir ve şehidin kardeşlerine başsağlığı ve sabır diledi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor