Şehitler için Mevlit Okutuldu

Türk Polis Teşkilatının 172. Yıldönümü dolayısıyla Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehit Polisler için mevlidi şerif okutuldu.

GÜNDEM 7.04.2017 17:20:40 0
Şehitler için Mevlit Okutuldu

Besni Merkez Haci Reşit Camii´nde Türk Polis Teşkilatının 172. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehit Polisler için mevlidi şerif okutuldu.

Yasin-i Şerif´in ardından açıklama yapan Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ? Bugün Türk Polis Teşkilatı Kuruluşunun 172. Yılı münasebetiyle şehit polislerimiz ve tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttuk.  Bu vatan için, Bayrak için, Ezan için 1071´den bu zamana kadar gelmiş tüm şehitlerimizi unutmadık, 15 Temmuz şehitlerimizi unutmadık, Güneydoğu´da ve yurdun birçok yerinde şehit olan polisimizi askerimizi unutmadık.

Katılım güzeldi. Besnimizi bu konuda çok taktir ediyorum. Gerçekten polis ve vatandaş işbirliğinin en üst seviyede olduğu huzurlu bir kentimiz. Vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.? Dedi.

Okutulan Mevlid-i Şerif´e ilçe Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Müftüsü Hanifi Damar, kurum ve daire amirlerinin yanı sıra Emniyet Mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Okutulan Mevlid-i Şerif´in ardından vatandaşlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tatlı ve çikolata ikramında bulunuldu.


Anahtar Kelimeler: Şehitler için Mevlit Okutuldu

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor