Sene Başı Müdürler Toplantısı Yapıldı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı sene başı ilçe eğitim kurumu müdürleri toplantısı İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu başkanlığında Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

EĞİTİM 25.10.2019 09:16:59 0
Sene Başı Müdürler Toplantısı Yapıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda konuşan Kaymakam İmamoğlu İlçedeki eğitim öğretim faaliyetleri neticesinde elde edilen başarıların daha üst seviyelere yükseltilmesi için kurum ve kişiler arasındaki işbirliği ve iletişimin önemine değindi.
İmamoğlu, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk´un katılımıyla bu yıl ulusal bir önem kazanan dünyanın tek eğitim bayramı olan Besni Eğitim Bayramındaki özverili çalışmalarından ötürü başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar olmak üzere emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.
Toplantıda okul müdürlerinin sıkıntılarını dinleyen Kaymakam İmamoğlu, okullardaki fiziki ihtiyaçlar için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Toplantı sonrasında sınıfları gezen Kaymakam İmamoğlu öğrencilerle sohbet ederek Öğretmenlerden ders içeriği hakkında bilgi aldı.
Toplantıya İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu´nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, kurum ve daire amirleri ile okul müdürleri katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor