Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sene Başı Müdürler Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar başkanlığında sene başı müdürler toplantısı yapıldı.

EĞİTİM 12.09.2017 15:01:25 0
Sene Başı Müdürler Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar başkanlığında sene başı müdürler toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Kültür Salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Sertpolat ve tüm okul müdürleri katıldı.

Yeni müfredat üzerinde ağırlık verilen toplantıda bu işin önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yazar;? Evet arkadaşlar Şu an itibari ile bakanlığımız bu işe iyice eğiliyor bakanlık yaklaşık 1.5 yıldır müfredat çalışması yaptı, incelemeler hala devam etmektedir. Bakanlığımız yaklaşık 7 bin kişi yetiştirmiş 10 binlerce öğretmenlerin görüşlerinin alınmış, hatta 250 -300 bin kişiye ulaşılmıştır.

Bu sene 1,5 ve 9 sınıflarda bu ise başlıyoruz seneye hepsini kapsıyor. Zaten bu sınıflar uyum eğitimi nedeniyle bir hafta önce ders başı yapacaklar.

Akademisyenlerle uzun süre çalışmalar yapılmış bu müfredatın en güzel yanı öğrencinin tamamen kendi basına yetişmesi göz önüne alınmış bu müfredatta değerler eğitimi kitapların içine alınmış illerde yapılmış olan tüm zümre çalışmaları rapor olarak istenmiş yapılan değişikliğe bakarsak değer eğitimin asıl amaçlarından bir olduğu görülüyor öğrenci dersi görürken o dersin değerler eğitimini de alacaktır. Bu kadar önemsenen bir müfredatın başarıya ulaşması konusunda bizlerde elimizden geleni yapmalıyız.

Yaz ayları boyunca yapmış olduğumuz okul ziyaretlerinde okullarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmalarını görmüş olduk. Çoğu arkadaşlarımız başarılı çalışmalar sergileyip, eğitim öğretime okullarını hazır hale getirmiştir. Sizlerden ricam toplantıda önemle belirttiğimiz bu konuların tamamını öğretmen arkadaşlarımız ile paylaşılıp, dikkatle uygulanmasıdır.

Bu vesile ile 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının Tüm Eğitim Camiamıza hayırlı olmasını diliyor, Hepinize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.? dedi

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER