Serter: “İktidarda olmamak Besni’ye hizmetlerimizi engellemedi”

GÜNDEM 28.03.2014 10:18:25 0
Serter: “İktidarda olmamak Besni’ye hizmetlerimizi engellemedi”

Bugüne kadar yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu belirten, Başkan Serter, “‘Vatan sevgisi ona hizmetle ölçülür’ diyen ulu Önder Atatürk’ün bu ölçüsü bundan sonra da bizim ışığımız olacaktır.” dedi.

Başkan Serter, Besni halkının tekrar kendisine yetki verdiği takdirde yapacakları hizmetler hakkında şunları söyledi. “Bu güne yaptığımız hizmetler bize gösterdi ki hizmet yapmak için iktidar partisi olmamak mazeret değil. Yeter ki hizmet aşkınız olsun. Allah nasip eder, Besni halkı tekrar görev verirse, İçme Suyu Arıtma Tesisini mutlaka kuracağız. Kuzdağı Suyunu değerlendirerek Şişeleme Su Fabrikasını hayata biz geçireceğiz. Erkenek içme suyunun tahsisi bize ait olmadığı için ve bize tahsisi için hukuki süreci başlattık, hukuki süreç biter bitmez, Erkenek suyunu çoğaltarak ilçemize getireceğiz. Yenikent bölgemize kalıcı Pazar Yeri kuracağız. Demirciler Çarşısı ve yeni kamulaştırdığımız eski Hastane önünde yıktığımız binanın alanını ışık ve su görselleriyle güzelleştirip hizmete biz sunacağız.

Gerekli izinleri alınmış olan ve onaylanan Bin dar gelirli aileye nakdi yardım projesini hayata geçireceğiz. Tüm bunları yaparken Belediyemizin borcunu da inşallah yine biz sıfırlayacağız.” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor