Ses sanatçısı Taşdemir Vakıf ve Dernekleri ziyaret etti

GÜNDEM 2.08.2013 15:05:20 0
Ses sanatçısı Taşdemir Vakıf ve Dernekleri ziyaret etti

 

(BESNİAD) Besnili İş Adamları Derneği Başkanı Metin Kütük, Besni Eğitim Vakfında sorumlu müdür Emine Oğuz, Esenler Besnililer derneğinde Başkan Mustafa Kuş ve tam kadro yönetim kurulu üyeleri, Adıyamanlılar Vakfı Kültür Mekez binasında Vakfın Basın ve halkla ilişkiler müdürü Abdülkerim Sonkaya ve bazı komisyon Başkanları, Besni Bahçelievler derneğinde Laleli Besnililer Derneği Başkanı Ahmet Kılyar, Cüneyt Buldum ve Besnili hemşehrilerimiz ile çeşitli görüş alışverişlerinde bulunarak,  Türkiye Cumhuriyeti'nin güzide kurumlarından Türktelekom kuruluşu olan TTNET üzerinden tıklanma rekoru kırarak tavan yapan son albümü  ‘SİLDİM’ Adını taşıyan eserininde yer aldığı CD sini hediye ederek tüm ziyaret ettikleri STK temsilcileri ile hatıra fotoğrafları çektirdi.

Konu ile ilgili Gazetemiz Besni Ekspres'e önemli açıklamalar yapan Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir şunları söyledi: “Öncelikle Gazetenizin duayeni  41 yıllık kurucusu ve halen genel yayın yönetmeni Şekip Önder'e, siz ve diğer tüm  emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Tv proğramımız Mesutca Türküler yaz sezonuna girdi, bizde bunu fırsat bilerek ara ara Besnili derneklerimize ve  vakıflara bir dizi ziyaretlerimiz oldu. Buralarda yöneticiler tarafından tahmin edemiyeceğim kadar ilgi ve alakayla karşılaştım. Buda bizi ziyadesi ile memnun etti. Aynı muhabbet ile tüm Başkan ve yöneticilere teşekkürü bir borç biliyorum ve ayrı ayrı kendilerine teşekkür ediyorum” diyen Mesut Taşdemir sözlerine şöyle devam etti. Tv müzik proğamlamlarında izlenilmesi, yayınlanması Eylül ayına sarkan Yar Yar isimli eserimize klip çektik, yapımcı firma tarafından son bir kaç eksiklikler tespit edildi. Bu nedenle Eylül'de izleyicilerimizin beğenisine sunacağız. Rabbim bizi utandırmasın diyerek  bu ve benzeri sıkıntılarıda aşarak hazır hale gelecek olan yeni klibimize katkı sağlayan Besnili İş Adamları Derneği Başkanı Metin Kütük’e teşekkür ederim dedi. 

Mesut Taşdemir Kimdir? 

1972 yılında Adıyaman ili Besni ilçesinde doğdu ilk ve orta öğretimini tamamladı. 13 yaşında Ailesinin aldığı kararla 1985 yılında İstanbul'a taşınırlar. Burada müzikle meşkul olmaya başlar düğünlerde ve çeşitli mekanlarda sahne alır. 2007 Yılında Medya FM ve Özlem Radyoda Mesutca Türküler adıyla programlar yapmaya başlar, ilk CD’sini 2009 yılında “Beni Burada Arama” ismiyle DE-KA Müzik aracılığıyla takipcilerine sundu. 2012 yılında “SİLDİM” CD’si büyük çıkış yakaladı. 2013 yılı başından beri Medya TV'de Mesutca Türküler proğramına devam ediyor. Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor