Sevindi; ?Kadınların Değerini bir gün değil bir ömür bilelim?

Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dürdane Sevindi, kadınların bir ülkenin geleceği, toplumu toplum yapan en önemli değer olduğunu ifade ederek kadınların değerinin bir ömür bilinmesi gerektiğini söyledi.

GÜNDEM 9.03.2018 09:43:20 0
Sevindi; ?Kadınların Değerini bir gün değil bir ömür bilelim?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dürdane Sevindi; ?Kadınlar bir ülkenin geleceği, bir toplumu toplum yapan en önemli değerlerdir. Bundan dolayı kadınlarımız dışlanmaya, şiddet görmeye, küçümsenmeye değil omuzlar üzerinde taşınmaya layıktır. Dünya kadınlar gününün kutlanmasındaki amaç kadınlarımızın değerinin bilinmesini ve onların sevgiye, ilgiye ihtiyaç duyduklarını tüm dünyaya göstermektir? diye konuştu.

Sevindi şöyle devam etti; ?Kadınların işi sadece çocuk bakıp, ev işleri ile ilgilenmek değildir. Onlar her işi yapabilecek güçte olan insanlardır. Tarlada, bağ ve bahçede, eğitimde, sağlıkta evinde ve daha birçok iş alanında çalışacak olan ve yaptıkları işi de çok iyi başaran değerlerimizdir. Bundan dolayı kadınlarımızın değerini çok iyi bilmeli ve onlara asla elinin hamuru ile erkek işlerine karışma gibi kaba tabirler kullanmamalı, her işte onların da katkısı sağlanmalıdır.

Kadınlar bir çiçektir; onlar kırılmamalı, incitilmemelidir. Çünkü kadınlarımız dünyanın daha güzel olmasını sağlayan güllerdir. Kadınlarımız, hep güçlü ve başarılı olsun. Çünkü kadın demek güç demek, sevgi demek, hoşgörü demektir. Bundan dolayı tüm kadınların değerini sadece bir gün değil bir ömür bilelim. Sevgi Ağacı Derneği olarak tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR