Seviye Belirleme Sınavı Birincileri ödüllerini aldı

GÜNDEM 25.01.2014 08:27:11 0
Seviye Belirleme Sınavı Birincileri ödüllerini aldı

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen  törene İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İsmail İri, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Bulam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ile birlikte okul müdürleri, öğretmenler veli ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, “İlimizde akademik başarıyı arttırmak amacıyla Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş önderliğinde, Vali Yardımcımız Murat Süzen koordinesinde yürütülmekte olan Başarı Odaklı Çalışma Projesi ilçemizde de Kaymakamımız Emrah Yılmaz önderliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülmektedir. Geçtiğimiz hafta düzenlenen deneme sınavında ilçemizde dereceye giren öğrencilerimizi, onların başarısının mimarı olan öğretmenlerimi ve kıymetli velilerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyor, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Son olarak söz alan İlçe Kaymakamımız Emrah Yılmaz da yaptığı konuşmada; “Besni ilçemizin eğitim alanındaki başarısı ile her ortamda gururla bahsediyoruz. Bu başarının kazanılmasında emekleri olan tüm eğitim çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bizler de, başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere Garnizon Komutanımızla, Emniyet Müdürümüzle, Okul Müdürlerimizle, rehavete kapılmadan, Besni’de ki bu başarının daha yukarılara nasıl taşınabileceği üzerine çalışmalar yürütüyoruz.

Valimiz Mahmut Mahmut Demirtaş’ın önderliğinde ve Vali Yardımcımız Murat Süzen’in koordine ettiği Başarı Odaklı Çalışma Projesi ile de öğrencilerimizin akademik başarısının arttırılmasını amaçlıyoruz. Bu proje kapsamında düzenlenen seviye belirleme sınavında göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı başta öğrencilerimiz olmak üzere bu salonda bulunan ve bu başarıda emeği bulunan herkesi tebrik ediyorum. Sınavlarda elde edilen başarının rehavete dönüşmemesini umut ediyor, daha yüksek başarılara ulaşabilmenizi diliyorum.” dedi.

İlçe 2.si Engelli öğrenci Okullara Engelli rampası istedi

2. sınıflarda ilçe 2.si olma başarısı gösteren engelli öğrencimiz Meliha Ebrar Yüksel ile de yakından ilgilenen Kaymakamımız Emrah Yılmaz, başarılı öğrencinin okulunda bulunmadığını ifade ettiği engelli rampasının en kısa zamanda yaptırılacağını ifade etti.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor