SGK’dan kamu çalışanlarına bilgilendirme toplantısı

GÜNDEM 15.01.2013 10:54:16 0
SGK’dan kamu çalışanlarına bilgilendirme toplantısı

 

SGK Adıyaman il Müdürü Ömer Eker tarafından, Toplum Sağlığı Merkezi konferans salonunda dün düzenlenen toplantıya İl Müdür yardımcısı Fuat Tekin ve kurumun Besni şubesi müdürü Reşit Erol da katıldı.

SGK Adıyaman İl Müdürü Ömer Eker toplantının amacının Sosyal Güvenlikteki hak ve hükümlülüklerin neler olduğu, zamanında yapılması gerekenlerin neler olduğu konusunda Besni’deki ilgilileri bilgilendirmek olduğunu söyledi. Eker, mevzuatta yapılan değişiklikler hakkında sık sık Besnilileri bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade ederek şunları söyledi.

“Sosyal Güvenlik kapsamının genişletilmesi amacıyla bugün tüm kamu kurum ve kuruluşlarına çalışan tahakkuk ve tediyede görevli kamu personeline, muhasebecilere ve sivil toplum kuruluşlarını bilgilendirme toplantısı düzenledik. Buradaki amaç Sosyal Güvenlikteki hak ve hükümlülüklerin neler olduğu zamanında yapılması gerekenler neler olduğu konusunda bilgilendirme yaptık. Diğer taraftan Sosyal Güvenlikte sürekli bir değişim yaşanmaktadır. Buda insanlara mahsus değişimlerdir. Bunları paylaşmak, güzellikleri insanımıza anlatmak asıl görevlerimizdendir. Merkez Müdürümüz Reşit Erol ve İl Müdür Yardımcımız Fuat Tekin ile birlikte bilgilendirme amacıyla burada bulunuyoruz. Sosyal güvenliğin insanımız için neler getirdiğini, gelecekte güvenle yarınlara bakabilmek için hangi hak ve sorumluluklarda olduklarını anlattık. Diğer taraftan da kamu kurumlarının yapmaları gereken hükümlülüklerin neler olduğunu paylaştık. Tabi bize verilerin sağlıklı olarak gelmesi hizmetin kalite olarak vatandaşa-sigortalımıza dönmesi demektir. Buradaki rehberlik amacımızda kaliteli hizmet üretebilmek için bilgiyi paylaşıp zamanında sağlıklı sonuçlar elde edebilmektir. Öncelikli hedefimiz budur. Bu tür toplantılara bundan böyle sürekli olarak devam edeceğiz. İlk fırsatta işlerimizi aksatmadan bu toplantıları zamanı geldiğinde, değişim yaşandığı anda yapacağız.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor