Şirinevler Derneği yeni binasına taşındı

GÜNDEM 1.10.2013 16:45:43 0
Şirinevler Derneği yeni binasına taşındı

Dernek Başkanı Sermet Şüküroğlu yeni yerlerinde internet salonununda bulunduğunu belirterek teras katında da düğün, nişan ve taziye bölümü olarak düşündüklerini belirtti.

Geçtiğimiz cumartesi günü saat 17:00’da gerçekleşen  açılış törenin kurdelası Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Erdomoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdomoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erman, eski Besni kaymakamlarından Mahmut Hersanlıoğlu, Adıyamanlılar Vakfı onursal başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Genel Müdürü Nevzat Bayhan, Dernek başkanı Sermet Şüküroğlu ve tam kadro yönetim kurulu tarafından kesilerek açılışı yapıldı.

Açılış törenine ayrıca İstanbul Laleli Merkez Besnililer Dernek Başkanı Ahmet Kılyar ve yönetim kurulu üyeleri, Besni Eğitim Vakfı Yönetimi, Mevlanayı, Yunus Emreyi ve Güzel Sanatları Sevenler Derneği Başkanı İsmail Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Küçükköy Besnililer Derneği Başkanı Ejder Eman ve yönetim kurulu üyeleri, Besnili İş Adamları Derneği (BESNİAD) başkanı Metin Kütük ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aşağı Çöplülüler Derneği Başkanı Mustafa Sağlık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Esenyurt Adıyamanlılar Derneği Başkanı Şükrü Ortak ve ikinci başkanı Ali Çulcu ile çok sayıda Besnili hemşehrimiz katıldılar.

Dernek başkanı Sermet Şüküroğlu başta MERİNOS Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdomoğlu olmak üzere açılıştan önce derneğin internet salonu, çay ocağı, mutfak ve çeşitli aktivitelerin oluşucağı teras katınıda düğün, nişan ve taziye bölümü olarak düşündüklerini belirterek  buraları gezdirerek dernek lokali hakkında açıklamalı bilgiler verdi.

Şüküroğlu açılış konuşmasına yönetim kurulu üyelerini tek tek isimleriyle Mehmet Balta, Mahmut Teke, Fikret Kalmaz, Ali Kaban, Ahmet Bozmaz, Yusuf Göğüş'ü yanına gelmelerini isteyerek başladı. Devamında  Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Av.Ahmet Kemal Ferlengez, MERİNOS Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erman, Kadir Özbay (Fiyaka), Mehmet Hanifi Sunar, Nuri Zararsız, Abbas Ekmekçi ve BESNİAD başkanı Metin Kütük'e maddi ve manevi desteklerini esirgemedikleri için ayrıca teşşekkür ederek, bu isimlerle beraber kurdelayı kesmek için Adıyamanlılar Vakfı onursal başkanı Nevzat Bayhan, eski Besni Kaymakamlarından Mahmut Hersanlıoğlu ve Adıyamanlılar Vakfı ikinci Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u yanına davet etti.

Başkan Şüküroğlu burda yaptığı konuşmada “Besnimiz'in değerli Basın mensubu arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz, heyecanımı bağışlayın isimlerini unuttuklarımda varsa özür dilerim. Şunu belirtmek isterim bu Besni derneğini birlik beraberliğimizi pekiştirmek açısından çok önemsiyorum. İsimlerini zikrettiğim büyüklerimizin maddi destekleriyle yönetim kurulu üyelerimizin çalışkan gayretleriyle böyle bir yeri beğenilerinize sunuyoruz. Allahım inşallah bizleri mahcup etmez. Bizden sonraki kuşak böyle dernekciliğe, lokal ve birlik beraberlik çatısına önem vermiyor, bizler heralde bu neslin sonuyuz. Nedense gençler hep sanal takılıyorlar bu gençlerimizi çeşitli aktivitelerle  tekrar kazanmalıyız. Mesela derneğimizde 5 Bilgisayarı bulunan internet odası gibi” dedi.

Bahçelievler Belediye başkanı Osman Develioğlu’da selamlama konuşmasında dernek başkanı ve yönetimine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Şüküroğlu’nun konuşmasına vurgu yaparak başkan çok ama çok  önemli bir konuya değindi dedi.

Görkemli açılışa gelemeyen onlarca iş, siyaset ve sanat camiası ve Besnili hemşerilerimiz de çiçek ve çelenk göndererek Başkan Şüküroğlu ve yönetiminin tebrik ettiler.

Bizde Besni Ekspres Gazetesi olarak Besni Derneğine Hayırlı olsun diyoruz bu yeni adresinde önemli  hizmet ve icraatlara imza atmasını temenni ediyoruz.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor