ŞİRİNEVLER BESNİLİLER DERNEĞİNDE FİKRET KALMAZ DÖNEMİ

Şirinevler Besnililer Derneği geçtiğimiz hafta sonu dernek lokalinde yapılan olağan üstü kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Fikret Kalmaz başkanlığı seçildi.

GÜNDEM 22.02.2022 12:33:00 0
ŞİRİNEVLER BESNİLİLER DERNEĞİNDE  FİKRET KALMAZ DÖNEMİ

Dernek lokalinde yapılan kongre divan teşekkülü ile başladı. Yapılan oylama ile divan başkanlığına Ahmet  Kılyar katip üyeliklerine ise Mehmet Gürü, Abbas Ekmekci ve Ahmet Bozmaz seçildi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Bahçelievler Besnililer derneği  başkanı ve SAS güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Sermet Şüküroğlu yeniden başkanlığa aday olmadı. Divan Başkanlığına tek liste halinde Fikret Kalmaz, Hüseyin Balta, Haluk Karcıoğlu, Sait Yavuz, İbrahim Kösen, Cüneyit Palabıyık ve M. Mustafa Teke. Denetim kurulu üyeliklerine ise Yakup Ödül, Mahmut Teke ve Tahsin Özoğlu sunuldu ve seçildi. 
Fikret Kalmaz teşekkür konuşmasında kendisinin çaycılıktan buralara geldiğini, üyelerden istenen aidat kuralını değiştireceklerini ve yönetim ile birlikte kendi dönemlerinde yapacaklarını sıraladı. Kalmaz konuşmasının devamında  kongreye katılanlardan konuşmaları konusunda ısrarcı olarak eteklerinizdeki taşlar dökülsün veya bundan sonra ileri geri konuşulmasın, her türlü yapıcı eleştiriye açık olduklarını dile getirerek sözlerini tamamladı. 
Genel kurula çok sayıda Besni dernek başkanları ve yönetimleri, eski başkanlar, Besnili hemşerilerimiz katıldı. Genel kurul sonrası yeni yönetim toplu fotoğraf çektirdikten sonra, toplantı yaparak görev dağılımı yapacaklarını dile getirdi. Besni Ekspres Gazetesi olarak, Fikret Kalmaz ve yönetimini kutlar, çalışmalarının takipçisi olacağımızı belirtiriz.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor