SİYASİ PARTİ İL BAŞKANLARININ KATILIMIYLA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Adıyaman´da huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla Vali Nurullah Naci Kalkancı başkanlığında Siyasi Parti İl Başkanları ve temsilcilerinin

GÜNDEM 15.05.2018 22:36:25 0
SİYASİ PARTİ İL BAŞKANLARININ KATILIMIYLA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

İlgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecindeki yetkili birimler ve seçim propagandalarında uyulması gereken yasal sorumlulukların konuşulduğu toplantıda ilgili mevzuat çerçevesinde tüm siyasi partilerin Valilik ile ilgili olan talep ve önerilerinin dikkate alınacağını dile getiren Vali Kalkancı, seçime girecek partilere başarılar diledi.

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan Vali Kalkancı, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde güven ve huzuru sağlamayı amaçladıklarını belirterek şunları dile getirdi; ?Daha önceden de olduğu gibi bu seçimlerde de ilimizde huzur ve güven ortamında ülkemizin demokratik düzeyine yakışır başarılı bir seçim gerçekleştirmeyi temenni ediyoruz. Seçime katılacak tüm siyasi partilerimize başarılar diliyor, seçimin ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyoruz.  Huzur ve barış kenti olan Adıyaman´da seçimin huzur, güven ve demokrasi içerisinde gerçekleşmesi için istişare toplantısı yapıyoruz. Siyasi parti temsilcileri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak kendimize yakışır bir seçimi nasıl yapabiliriz diye konuşuyoruz. Siyasi parti temsilcilerimizin taleplerini ve tavsiyelerini alıyoruz, biz de kendi tavsiye ve taleplerimizi dile getiriyoruz. Burada bir mutabakat oluşturarak seçimin huzurlu, güvenli, barış içerisinde kimsenin kimseyi incitmeden, kimseyi kırmadan Adıyaman´a yakışır bir seçim geçirmek istiyoruz. Buraya kadar gelen parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum, toplantımızın vatana, millete hayırlar getirmesini diliyorum? şeklinde konuştu.

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor