Şoför esnafının her yerde haklarını savunacak, onların sözcüsü olacağız

GÜNDEM 1.01.2014 18:46:17 0
Şoför esnafının her yerde haklarını  savunacak, onların sözcüsü olacağız

 

Kalabalık Salona sığmadı         

Şoförler Odası başkan adayı Mitat Songur geçtiğimiz Pazar günü Besni Belediye Düğün salonunda adaylığını açıkladığı bir toplantı düzenledi.

Şoförler odası seçimlerinin favorisi olarak gösterilen Songur Turizm’in sahibi İşadamı Mithat Songur’un yemekli toplantısına yaklaşık 1000 kişi katıldı. 

Yemeğe, Kamyoncular Kooperatifi başkanı Abuzer Durmuş, Şoförler Odası eski başkanı Arif İşitmen, CHP ilçe başkanı Aydın Doğan, Ak Parti Besni Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Öztürk ile ilçede faaliyet gösteren yolcu taşıma kooperatiflerinin üyeleri ile şoförler ağırlıklı olarak katıldı.

5 Ocak’ta 2 aday yarışacak    

435 üyesi bulunan Besni Şoförler ve Otomobilciler Odasının seçimi 5 Ocak Pazar günü yine Belediye Düğün salonunda yapılacak.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan adayı Mithat Songur, öncelikli olarak katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Besni Şoförler Odasının daha modern, araç ve gereç bakımından da yine Oda’ya yakışır bir hale getirecekleri sözünü verdi. 

“Şoförlerin sözcüsü olacağız” 

Songur, “Üyesi olduğumuz Odamız, bu güne kadar hizmet açısından üyelerine yeterli ilgi ve alakayı gösterememiş, haklarını savunamamıştır. Beni ve yönetimimi göreve getirmeniz halinde, her platformda Besni’deki şoför esnafının haklarını savunucak, onların sözcüsü olacağız. 

Yine amaçlarımızdan bir tanesi Şoför esnafımıza ve odamıza yakışır bir bina temin edeceğiz. Şoförler Odamızın, tam teşekküllü bir Ambulansı, Kurtarıcısı olacak, 24 saat esnafımızın emrinde ve hizmetinde kullanılmak üzere hazır bekleyecektir.” dedi.

Mithat Songur, toplantının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte misafirlerini tek tek uğurladı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor