Songur Mühendislik ve İşitmen Oto´dan şoförlere büyük kolaylık

Daha önce Besni´de yapılmayan gaz sızdırmazlık raporu, tadilat projesi ve LPG Projesi gibi işlemler Songur Mühendislik ve İşitmen Oto Elektrik işbirliğiyle artık Besni´de de yapılmaya başlandı.

GÜNDEM 27.12.2019 11:07:52 0
Songur Mühendislik ve İşitmen Oto´dan şoförlere büyük kolaylık

Daha önce şoförlerin yaptırmak için Adıyaman ve çevre illere gitmek zorunda kaldığı Gaz sızdırmazlık raporu, tadilat projesi ve LPG Projesi gibi işlemler artık Besni´de de yapılmaya başlandı.
Yapılan işlemlerle ilçenin dışa bağımlılığını azalttıklarını ifade eden Mehmet İşitmen; ?İlçemizde daha önce bulunmayan gaz sızdırmazlık raporu, tadilat projesi ve LPG Projesi gibi işlemleri Songur Mühendislik ile beraber iş yerimizde bundan sonraki zamanda faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Bu işlemler için daha önce vatandaşlarımız Adıyaman´a gidiyordu. Artık dışa bağımlı olmadan Besni´de de bu işlemleri gerçekleştirebiliyoruz. Zaten daha önce egzoz emisyon gibi işlemleri de bünyesinde bulunduran iş yerimize bu işlemleri de eklemiş bulunmaktayız? diye konuştu.
Yaptıkları işlemler sonrası çevre ilçelerden de şoförlerin Besni´ye geldiğini dile getiren Songur Mühendislik sahibi Hüseyin Songur ise; ?Araçların tadilat, sızdırmazlık ve LPG gibi işlemleri biz Songur Doğalgaz ve Mühendislik olarak İşitmen Oto Elektrik ile yapmaya başladık. Geri kalan kısımda ise araçlarla ilgili olan birçok işlemi biz artık Besni´de yapabileceğiz. Bu vatandaşlarımız açısından da daha kolaylık olacak. Çünkü daha önce bu tip işlemler için Adıyaman veya çevre illere gidiliyordu. Böylelikle ilçemizi de dışa bağımlı olmaktan çıkarmış olacağız. Şimdi birçok çevre ilçeden Besni´ye gelerek bu işlemleri yaptırmaya başlıyorlar. Gerek Adıyaman gerek se Gaziantep ilçelerinden bu işlemleri Besni´de yaptırmak için başvurular başladı. İlçemize hayırlı olsun? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor