Songur; ?Odanın 55 Bin TL Borcu Var?

Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Başkanı Ali Can´ın seçimden önce ?Seçime Borçsuz Gireceğiz? açıklamasının ardından seçimi kazanan Mitat Songur Odanın 55 bin TL borcu çıktığını söyledi. Songur, borç ödeninceye kadar yönetim olarak maaş almayacak

GÜNDEM 26.01.2018 10:02:06 0
Songur; ?Odanın 55 Bin TL Borcu Var?

55 bin TL borçla devraldık

2 Ocak´ta yapılan Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Kongresi öncesi yerel bir gazeteye açıklamalarda bulunan Eski Başkan Ali Can, yapılacak olan seçime borçsuz gireceklerini açıklamıştı. Yapılan kongreyle birlikte açık ara oyla başkanlığa seçilen Mitat Songur ise gelir gider bütçelerini kontrol ettiklerini ve odayı 55 bin TL borçla devraldıklarını söyledi.

Borcu ödeyene kadar

Maaş almayacağım

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Songur; ?2 Ocak´ta yapılan kongre öncesi Besni´de faaliyet gösteren yerel bir gazeteye açıklamalarda bulunan eski Başkan Ali Can, yapılacak olan seçime borçsuz gireceklerini açıklamıştı.

Seçimi kazanarak göreve başladığımızda gelir ve gider bütçelerinde incelemeler yaptık. Yaptığımız inceleme sonucunda ise odanın 55 bin TL borcu olduğunu gördük. Eski başkan Ali Can´ın da bir maaşı var. Bunları ödeyene kadar maaş almayacağım? ifadelerini kullandı.

Plaka fiyatlarını düşürdük

Seçimi kazanarak göreve başlayan Mitat Songur plaka ücretlerinde de indirime gittiklerini açıkladı. Daha önceleri 80 lira olan plaka fiyatlarını 50 TL´ye düşürdüklerini belirten Songur; ?Göreve başlamamızın ardından plaka ücretlerinde de indirime gittik. Daha önceleri 80 lira olan plaka fiyatını 50 TL´ye düşürdük.

Kendimize hedef edindiğimiz belli konular var. Bunlardan biri odamıza yeni bir hizmet binası kazandırmak. Daha sonra ki dönemlerde ise durumu iyi olmayan üyelerimize bir fon oluşturarak yardım etmeyi amaçlıyoruz? dedi.


Anahtar Kelimeler: Songur Odanın Borcu

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor