“Sorunlara ortak, çözülmesine vesile olmak için adayım”

GÜNDEM 5.11.2013 15:17:48 0
“Sorunlara ortak, çözülmesine vesile olmak için adayım”

 

Gazetemizi ziyaret ederek bir açıklama yapan Demirel, adaylığı konusunda şunları söyledi.

“Doğuma büyüme Y. Sarhanlı olup 3.Etap Toki konutlarında kendime ait dairemde yöneticiliğini yaptığım blokta ikamet etmekteyim. 

 Bağrında yetiştiğim Mahallemin  her kesimden insanların bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız siz değerli mahalle sakinlerinin sorunlarına ortak olmaya, çözülmesine vesile olmak için de oylarınıza  talibim. 

Başta 3. Etap tokide ki aşırı yokuşu çıkmak zorunda bırakılan hasta, yaşlı ve kışın ağır şartlarında okula giden ama eve gitmekte zorlanan ufacık çocukların ve ailelerinin feryadını buradan tüm yetkililere seslendiriyorum. Bu soruna acilen el atılması ve her türlü aracın rahatlıkla çıkıp ineceği bir yol çalışmasının en kısa sürede başlatılıp bitirilmesini 3.Etap toki sakini olarak diliyorum. 

Ayrıca mahallenin ortak sorunlarından olan bir diğeride  ortaokul seviyesindeki öğrencilerinin servis imkanlarının olmadığı mesafe olarak uzakta bulunan özel idare ortaokuluna gitmeleri, bu şartlarda küçücük omuzlara ve ailelerine ağır gelmektedir. Yetkililerden dileğimiz bu Sarhan mahallesinin bu iki sorununa çözüm üretmelidirler.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor