STK gönüllüsü kadınlar futbol turnuvasında ter attı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Adıyaman şubesi tarafından, Adıyaman'da deprem için çalışma yürüten sivil toplum örgütlerindeki kadınlar ile her hafta futbol maçı yapılıyor.

GÜNDEM 14.12.2023 20:32:00 0
STK gönüllüsü kadınlar futbol turnuvasında ter attı

Son iki aydır haftada bir gün futbol turnuvası düzenleyen gönüllüler, depremin ilk dakikalarında alanlarda olan kadınların toplumun her alanında varlıklarını göstermeye devam ettiklerini aktardılar.

SES Adıyaman Şubesi Kadın Sekreteri Rengin Hüsniye Kılınç, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, "Kadınlar tüm spor dallarında olmalılar. Futbolu sadece erkekler yapar anlayışına karşıyız. Yaşamın tüm alanlarında olduğumuz gibi biz kadınlar futbolda da varız. Ancak biz kadınlar futbolu şiddetsiz, küfürsüz, şikesiz oynuyoruz. Bizde hakemi dövmek de yok. Mesala bizim turnuvada penaltı dışında herhangi bir kural yok. Bir sorun da yaşanmıyor. Çok da güzel oynanıyor. Bizde şiddet olmuyor, küfür olmuyor. Her alanı güzelleştirdiğimiz gibi futbolu da güzelleştireceğiz. İktidarların, sermayenin, mafyanın elinde olan futbola karşıyız. Cinsiyetsiz, adil, şiddetsiz bir futbol diyoruz." ifadelerini kullandı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor