Suç Makinesi Kadınlar yakayı ele verdi

Yol kontrolü yapan Besni Polisi şüpheli görerek durdurdukları araçta ayrı suçlardan aranan 3 kadını gözaltına aldı.

ASAYİŞ 7.02.2017 18:27:50 0
Suç Makinesi Kadınlar yakayı ele verdi

Alınan bilgiye göre; Besni ilçesinde yol kontrolü yapan Emniyet Ekipleri şüpheli gördükleri 27 VP 695 aracı durdurarak araçta bulunan 3´ü kadın 4 kişiye kimlik kontrolü yapmak istedi.

Toprağa Tabanca Gömmeye Çalışırken Yakalandı

Kadınların üst araması yapılması için bayan personeli bekleyen ekipler, şüpheli kadınlardan birinin yere çökerek toprağa bir şey saklamaya çalıştığını fark etti. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede kadının sakladığı şeyin yanında bulundurduğu bir adet ruhsatsız 9 mm tabanca ve dolu şarjör olduğu anlaşıldı. Araçta yapılan aramada ise 10 adet fişek ve 2 adet boş şarjör ele geçirildi.

Farklı İsimlerle İfade Vermeye Çalıştılar

Daha sonra gözaltına alınan şahıslar Besni ilçe emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. Emniyette farklı isimlerle ifade verdiklerinin anlaşılması üzerine yapılan parmak izi sorgusunda şüphelilerin Mariya G. Hatun, G. Ve Saadet G. olduğu anlaşıldı.

Hatun G.´nin 21 ayrı il ve ilçeden hırsızlıktan arandığı, Mariya G. nin ise çok sayıda hırsızlık kaydı ve 6 değişik suçtan arandığı ve Saadet G´nin ise çok sayıda hırsızlık kaydının bulunduğu anlaşıldı.

Şahıslardan İkisi Tutuklandı

Gaziantep´ten Adıyaman´a hırsızlık yapmak üzere gittikleri iddia edilen zanlılar sorgularının ardından mahkemeye sevk edildiler.  Yapılan mahkemede Mariya G. ve Hatun G. tutuklanarak Adıyaman cezaevine gönderildi.

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor