SUGÖZÜ BÖLGENİN KAMP ALANI OLACAK

.

GÜNDEM 7.07.2023 09:25:00 0
SUGÖZÜ BÖLGENİN  KAMP ALANI OLACAK

Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Besni’nin en önemli mesire alanlarının başında gelen Sugözü Mesire alanı için kolları sıvadı. Sugözü için birim amirleriyle toplantı yapan Partal, daha sonrasında yaptığı açıklamada yapacakları çalışmalarla Sugözü’nü bölgenin kamp alanı haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

SUGÖZÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

Yaz mevsimiyle birlikte gerek Besni gerekse de çevre illerdeki vatandaşların önemli uğrak yerlerinden biri olan Sugözü mesire alanı için çalışma planı oluşturuldu. Bu konuda birim amirleriyle bir toplantı düzenleyen İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, yapacakları çalışmalarla Besni’nin en önemli mesire alanlarının başında gelen Sugözü’nü bölge turizmine kazandırma hedefinde olduklarını söyledi.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Partal; “Derin bir vadi içerisinde akan bir suyun etrafında çok sayıda güzelliği bizlere sunuyor. Yine ulusal çapta üne sahip Oyratlı Biberi bu vadide yetişiyor. Özellikle yaz aylarında da güzelliği ve serinliği çevre illerden de olmak üzere çok sayıda kişinin ziyaret ettiği mesire alanı halini alıyor.

Sugözü vadisinin bölgenin kamp alanı haline gelmesini amaçlıyoruz. Bu sebeple alanda yapacağımız çalışmaları planlamak üzere bu toplantıyı gerçekleştirdik. Kaymakamlık ve Belediye imkanları ile alanı sürekli temiz ve güvenli tutmak birinci önceliğimiz. Sugözü’nün nezih bir şekilde doğaya da zarar vermeden sürdürülebilir halde kullanılmasını sağlamak için gerekli tedbirleri alacağız” dedi.

Haber Kaynak: Besni Ekspres Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: SUGÖZÜ BÖLGENİN ALANI OLACAK

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor